Borealis розширить асортимент ПЕНД для ринку газових труб

Borealis розширить асортимент ПЕНД для ринку газових труб

Компанія Borealis (Відень, Австрія) розширює портфель трубного поліетилену низького тиску (ПЕНД) для газового ринку, повідомляє прес-служба підприємства. Виробник додав марку BorSafe HE3492-LS-H з сімейства LS-H, яка характеризується високою стійкістю до розтріскування. До цих пір в цій серії ПЕНД були тільки продукти для прісної води (HE3494-LS-H) і каналізаційних систем (HE3490-LS-H).

Нова марка типу ПЕ 100 може використовуватися для екструзії одношарових труб, а також співекструзії двох-або тришарових труб з поліетиленом BorSafe HE3490-LS-H. Новий поліетилен BorSafe HE3492-LS-H забезпечує газопровідні труби високою якістю зварних швів і хорошими технологічними характеристиками, каже виробник.

У газовій промисловості вихід труб з ладу має серйозні наслідки. Новий продукт покликаний підвищити безпеку трубопроводів. Так як поліетилен в порівнянні з іншими матеріалами, має високу стійкість до руху земляних мас, BorSafe HE3492-LS-H особливо підходить для прокладки труб в сейсмічних районах, вважають у Borealis.

http://plastinfo.ru/
Ідентифікатор: 4681
Aquatherm Kyiv 2024