На НСК завершують монтаж вентиляційних систем
Фото www.nsc-olymp.com

На НСК завершують монтаж вентиляційних систем

На київському НСК `Олімпійський`, що прийме п’ять матчів Євро-2012, закінчується монтаж вентиляційного обладнання. Системи центрального кондиціонування і вентиляції київської арени забезпечать свіжим і чистим повітрям всіх гостей і вболівальників. Пропускна спроможність систем – більше 255,5 тисяч кубічних метрів повітря на годину.

Як повідомили у прес-службі НСК, такі обсяги свіжого обробленого повітря створять у всіх приміщеннях стадіону якісне повітряне середовище. При проектуванні системи забезпечення мікроклімату такого масштабного об’єкту як НСК `Олімпійський` перед командою стадіону постала проблема вибору системи кондиціонування повітря, яка б відповідала технологічним, економічним, експлуатаційним вимогам, і забезпечувала:

- максимально комфортні умови для гостей та уболівальників;

- безпеку для навколишнього середовища;

- значне скорочення витрат тепла і електроенергії;

- надійність у роботі і простоту в обслуговуванні;

- функціонування 365 днів на рік.

Серед лідерів у виробництві систем вентиляції та кондиціонування було обрано та затверджено центральні кондиціонери серії АТ4 німецької компанії AL-KO THERM, яка успішно працює в Україні вже понад 20 років. Системи працюють на зовнішньому повітрі і є енергетично ефективним і гігієнічним рішенням проблем вентиляції, кондиціонування і повітряного опалення. Усього на головній арені фіналу Євро-2012 буде встановлено 32 такі системи.

Всі елементи системи гарантують безпеку і виготовлені з екологічно чистих матеріалів. Обладнання розраховане на тривалу експлуатацію і, незважаючи на `високотехнологічність`, є простим у використанні та обслуговуванні.

http://ukraine2012.gov.ua/
Ідентифікатор: 4667
Теплоізоляція