Локальні очисні споруди

Немає в наявності
Продавець: Зелена Скеля
Локальні очисні споруди
Системи Green Rock (greenrock.com.ua) очищають стічні води від будь-яких будівель, що знаходяться "поза зоною доступу" центральної каналізації: котеджі, приватні будинки, дачі, бази відпочинку, санаторії, готелі, офіси, склади, виробництва і т.д. Системи Green Rock очищають стоки з кухні, ванної кімнати, туалету, посудомийної і пральної машин до рівня, що дозволяє відводити очищену воду в грунт, скидати на рельєф або використовувати для дренажного поливу.
Комфорт І уют для ВАШОГО дому - Ви забудете про турботи і витрати, пов'язані з постійним викликом асенізаційного автомобіля про шум і сморід, що супроводжують процес відкачування про присутність поганих запахів поблизу вигрібних ям і про небезпеку їх перезаполненія!
БЕЗПЕКА для ВАШОГО ЗДОРОВ'Я - весь процес очищення відбувається в герметичних ємностях, виключається будь-який контакт нечистот з навколишнім середовищем. Завдяки цьому не відбувається зараження грунту, підземних вод і найближчих водойм хвороботворними бактеріями, провідними до важких інфекційних захворювань. Ви зможете сміливо назвати свою ділянку екологічно чистим! Завдяки широкому модельному ряду GREEN ROCK, ВИ, отримує можливість вибрати Найбільш практичним і економічно вигідним систему для будь-ЯКИХ ОБ'ЄКТІВ: вже існуючих або тільки будуються, для постійного або періодичного використання, для ділянок з обмеженим простором і складними геологічними умовами, для неелектрифікованих об'єктів і т. д
Технічні характеристики
Артикул29753
Умови постачання
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 08.09.2015
Ідентифікатор: 29753
Aquatherm Kyiv 2024