Відстійник модульний багатоструменевий для очищення стічних вод.

Немає в наявності
Відстійник модульний багатоструменевий для очищення стічних вод.
TUBEdek ® FS41.50 застосовують для очищення річкової води, стічних вод з низьким вмістом твердих речовин (запитуйте рекомендації для даного застосування), очищення питної води і т.д.
TUBEdek ® FS41.50 забезпечує велику площу седиментації сконцентровану усередині невеликого обсягу модуля. Спеціально розроблена форма труб модуля забезпечує оптимальний ламінарний потік для досягнення необхідних результатів.
Поставка проводитися у вигляді зібраних на заводі модулів, і в основному, у вигляді профілів для зборки на місці установки. При цьому заощаджуються значні грошові ресурси пов'язані з економією на транспортні витрати.

Матеріал.
Стандартним матеріалом для виготовлення модулів TUBEdek ® FS41.50 є жорсткий полівінілхлорид (PVC) без додаткових пластифікаторів. Цей матеріал стійкий до більшості розчинних речовин, що зустрічаються в міських та промислових стічних водах, гниття, дії бактерій та інших мікроорганізмів.
Трубчасті модулі TUBEdek ® FS41.50, виготовлені з армованого тальком поліпропілену, можуть використовуватися в установках для очищення питної води відповідно до рекомендацій німецького комітету KTW.
Технічні характеристики
Артикул27510
Умови постачання
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 15.12.2017
Ідентифікатор: 27510
Aquatherm Kyiv 2024