Теплоізольовані труби Flexalen VS-RS200A2 / 63

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Теплоізольовані труби Flexalen VS-RS200A2 / 63
Теплоізольовані труби Flexalen VS-RS200A2/63 являють собою двотрубну систему для гарячого і холодного водопостачання, транспортування харчових і промислових рідин для зовнішніх інженерних мереж. Полібутенові труби укладені в високоефективну теплоізоляцію, яка захищена від механічних пошкоджень і дії несприятливих погодних умов високоміцним гофрованим кожухом з поліетилену низького тиску. Полібутенові труби мають спеціальний антидифузний шар, що перешкоджає дифузії кисню в теплоносій. Труби з'єднуються не тільки традиційними компресійними і прес-фітингами, але і за допомогою зварювання з утворенням високонадійного однорідного з'єднання.

Обладнання для зварювання надається в оренду на час монтажу системи. Теплоізоляція має низький коефіцієнт теплопровідності (λ = 0,031 Вт / мК) і високу стійкість до дифузії водяної пари (μ ≥ 3500). Завдяки закритій комірчастій структурі не піддається впливу вологи. Захисний кожух стійкий до ультрафіолету. Термін служби системи теплоізольованих трубопроводів Flexalen досягає 50 років. Система використовується для прокладки теплотрас при будівництві нових та реконструкції існуючих теплових мереж, при будівництві приватних будинків, котеджних селищ, на об'єктах виробничого призначення, тобто там, де тепловий пункт знаходиться поза основної будівлі і потрібно прокласти комунікації між декількома об'єктами.

Монтаж системи проводиться легко і швидко, що значно знижує терміни монтажу і його вартість. Труби укладаються з бухти прямо в траншею. Можлива прокладка по поверхні землі. Завдяки гнучкості трубопроводів їх можна укладати в трасу будь-якої конфігурації. Внутрішній діаметр труб 51,4 ​​мм. Зовнішній діаметр труб 63 мм. Зовнішній діаметр кожуха 200 мм.
Технічні характеристики
Артикул50248
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.09.2019
Ідентифікатор: 50248
Aquatherm Kyiv 2024