Послуги сантехніка вінниця

Немає в наявності
Продавець: Teplahata
Послуги сантехніка вінниця
Вам потрібен досвідчений сантехнік, здатний акуратно, якісно і в короткі терміни виконати роботу будь-якого рівня складності? Вам потрібен фахівець, який запропонує і реалізує оптимізований варіант водопостачання, опалення та каналізації заміського будинку або міської квартири?

Ми готові надати вам професійну допомогу прямо зараз!

Вам достатньо зробити один дзвінок і описати суть проблеми.

Для нас не має значення, який буде рівень складності необхідних маніпуляцій - чи знадобиться вам справити серйозний ремонт сантехніки, підключити пральну машину або встановити новий змішувач - кваліфіковані та ввічливі робочі зроблять все на вищому рівні. Ви залишитеся задоволені і швидкістю виконання, і якістю.

Послуги сантехніка, надаються нашою компанією «Сантехнік за заявкою Вінниця» - це безвідмовна швидка допомога прісрочном ремонті сантехніки, це надійна і якісна установка сантехнічного обладнання.

Сучасні будинки Вінниці неможливо уявити без сантехніки, та й заміська нерухомість завдяки автономним системам водопостачання вже не поступається в комфорті міському житлу. І тим неприємніше, коли установка нового сантехнічного обладнання в котеджі затягується або в квартирі потрібна заміна батарей, стояків, унітазу.

Слюсар-сантехнік, який працює в нашій компанії - це фахівець, здатний виконати роботи будь-якої складності: від заміни змішувача домонтажа автономної системи водопостачання.

Якщо необхідна планова установка бойлера, заміна радіаторів - наші сантехніки допоможуть вибрати оптимальне за ціною і якістю обладнання, порадять різні варіанти монтажу, найкращим чином відповідні вашим вимогам.

Ми пропонуємо сантехнічні послуги в комплексі:
Установка раковини, мийки, душової кабіни, ванни, полотенцесушителя, фільтра питного
Установка біде, пісуарів
Утановка фільтрів
Установка бойлерів
Установка крана і сифона
Установка душової кабіни
Підключення водонагрівача
Підключення пральної машини до водопроводу і каналізації
Підключення посудомийної машини до водопроводу і каналізації
Заміна сифона
Заміна арматури в бачку унітаза
Заміна фільтра грубої і тонкої очистки
Заміна труб каналізації
Заміна підводки гарячої й холодної води
Заміна сантехніки
Заміна ванни. Заміна радіаторів і труб опалення.
Автономне опалення.
Послуги сантехніка.
Виклик сантехніка
Технічні характеристики
Артикул29241
Оновлення: 27.09.2020
Ідентифікатор: 29241
Aquatherm Kyiv 2024