Kan-therm труба PE-xc з Антидифузійний захистом

Немає в наявності
Продавець: БІЛДІНГ
Kan-therm труба PE-xc з Антидифузійний захистом
Продажа систем отопления и водопровода kan-therm
Труба з поліетилену PE XC з діаметром 14 18 25 і 32мм. Поліетиленові труба використовуються для систем опалення, водопостачання. Застосовуються в прихованій розводці "в стіні", "в підлозі".
Система опалення та водопостачання Kan-Therm.
Прогресивні системи опалення та водопостачання Кан-Терм є високотехнологічним рішенням для забезпечення ефективного опалення приміщень різного типу. Компанія, використовуючи запатентовані технології, випускає продукцію для створення ефективного та надійного гарячої та холодної води
Для монтажу системи використовуються одношарові труби з поліетилену 14-32 мм. діаметром (РЕ-Хс або PE-RT), латунні комплектуючі. Повністю герметичні з'єднання труб, що досягається завдяки спеціальній конструкції кільця з латуні, накручують на трубу з вмонтованим фасонним виробом.
Не потрібні додаткові ущільнення у вигляді тасьми або клоччя:
Поширюється абсолютна гарантія на надійність роботи інженерної системі в цілому.
Монтаж і робота системи Кан Терм є повністю безпечними. Повністю сертифіковані і протестовані фасонні частини і труби системи, з технічним свідоцтвом і гігієнічним висновком. Також виробник надає на систему термін гарантії на 10 років, мінімальний термін експлуатації дорівнює 50 років.
З'єднання в системі Кан-Терм створюється за допомогою поліфенілсульфона - інноваційного матеріалу, що відрізняється нейтральністю до харчової воді, стійкістю до корозії, механічних впливів і довговічністю експлуатацію. Матеріал дозволяє виключити будь-які дефекти виробів - основа обраної виробничої технології. За термін експлуатації система з даного матеріалу не стикається з будь-якими пошкодженнями, незалежно від якості води.
Характеристики системи Кан Терм з труб РЕ-ХC:
Для систем низькотемпературного опалення для труб виконується покриття спеціальної Антидифузійний захистом (14 × 18 лютого × 25 лютого × 3,5)
В системах холодного і гарячого водопостачання антідіффузная захист не використовується (18 × 2,5 25 × 3,5 32 × 4,4).
Опалювальні труби РЕ-Хс в системі центрального опалення покриваються за допомогою спеціальної Антидифузійний захисту EVOH (14 × 18 лютого × 18 лютого × 2,5 25 × 3,5 32 × 4,4). В системах холодного і гарячого водопостачання антідіффузная захист для труб РЕ-Хс не використовується (18 × 2,5 25 × 3,5 32 × 4,4)
Допускається використання труб із захистом EVOH для систем водопостачання, оскільки етіленвінілалкон являє собою повністю безпечний матеріал, із заводським нанесенням на трубу.
PE-RT в системах Кан-Терм виконуються з 2344 Е (сополімер октанового поліетилену), що відрізняється високою стійкістю до високих температур.
Запропоновано PE-RT і РЕ-Хс в бухтах по 25, 50 і 200 м. Можливо їх зберігання при будь-яких температурах, в тому числі при негативних - але потрібен захист від дії сонячних променів і ультрафіолету
Технічні характеристики
Артикул28005
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 16.01.2019
Ідентифікатор: 28005
Теплоізоляція