Комбінована установка механічного очищення стічних вод М-КОМБІ

Немає в наявності
Продавець: Екотон
Комбінована установка механічного очищення стічних вод М-КОМБІ
Комплексне рішення для механічного очищення стічних вод очисних споруд малої і середньої потужності. Компактний модуль включає у себе всі етапи попереднього очищення та забезпечує ефективне вилучення зі стічних вод відходів, піску і жиру.

Установка очищення стічних вод М-КОМБІ – це комплексне рішення для механічного очищення стічних вод очисних споруд малої і середньої потужності. Компактний модуль включає у себе всі етапи попереднього очищення та забезпечує ефективне вилучення зі стічних вод відходів, піску і жиру.

Установка механічного очищення стічних вод М-КОМБІ об’єднує в одному корпусі весь комплекс обладнання для механічного очищення:
• решітку тонкого очищення,
• аерований пісковловлювач,
• жировловлювач,
• установку відмивання і ущільнення відходів і піску.
Це дозволяє істотно скоротити площу приміщення, де буде встановлено обладнання, а отже, і витрати на будівництво.

Переваги комбінованої установки механічного очищення стічних вод М-КОМБІ
• Завдяки компактності обладнання досягається значне скорочення капітальних витрат під час будівництва нових або реконструкції існуючих очисних споруд.
• Висока ефективність очищення та вирішення поставлених технологічних завдань забезпечується за рахунок можливості змінення та встановлення додаткових модулів для установки М-КОМБІ. Залежно від типу стічних вод і наявності специфічних забруднень в установці можуть бути застосовані решітки різної конструкції та принципу дії. Окрім цього, за наявності специфічних вимог до вмісту органіки в смітті і піску, установка може бути додатково укомплектована обладнанням для їх глибокого відмивання.
• Система відмивання відходів і піску перешкоджає загниванню і поширенню неприємних запахів, а також, за необхідності, дозволяє зберегти органічні сполуки в стічних водах, що сприяє процесу їх подальшого біологічного очищення у разі оброблення низько концентрованих стоків.
• Адаптивність обладнання. Установка механічного очищення М-КОМБІ може бути виготовлена як у стандартній версії, так і у спеціальній (наприклад, із захистом від низьких температур або з байпасною лінією з ручною решіткою), достосовуючи розміри обладнання до існуючої будівлі або майданчику. Закрита конструкція в поєднанні з компактними розмірами – це найкраще співвідношення продуктивності до займаної площі для даного типу обладнання
• Оптимальне організування місця встановлення обладнання. Вивантаження відходів і піску може відбуватися як до контейнерів, розташованих біля кожної установки, так і на конвеєри, що збирають пісок і відходи від декількох установок і транспортують їх до зони накопичення. Це дозволяє зменшити необхідну площу приміщення.
• Тривалий термін експлуатації обладнання досягається завдяки застосуванню високоякісних матеріалів, таких як AISI 304, 316, 321 в залежності від вимог клієнта. З метою оброблення сталі застосовуються технології об’ємного травлення, пасивації, піскоструминного оброблення, що підвищує корозійну стійкість обладнання.
• Скорочення витрат на обслуговуючий персонал досягається завдяки високому рівню автоматизації обладнання. Система керування забезпечує можливість роботи комплексу як у ручному, так і в автоматичному режимах. Налаштування параметрів і режимів роботи обладнання інтуїтивно зрозумілі та не викликають труднощів. Установка вимагає мінімальної уваги з боку оператора. За необхідності система керування може бути обладнана модулями віддаленого доступу, що дозволятиме виключити необхідність постійної присутності обслуговуючого персоналу на майданчику очисних споруд.
• Зручність експлуатації та обслуговування. Використання високоякісних комплектуючих і перевірених часом технічних рішень забезпечує тривалий термін служби обладнання і зводить до мінімуму необхідність сервісного обслуговування. Конструкція установки зручна для виконання профілактичних робіт і заміни деталей, що зношуються. Основні робочі вузли є легкодоступними, а їх обслуговування виконується з використанням стандартних інструментів.
Технічні характеристики
Артикул101469
Артикул компаніїМ-Комбі
Оновлення: 07.04.2021
Додано: 07.04.2021
Ідентифікатор: 101469
Aquatherm Kyiv 2024