Сифон для кондиціонера / дренажу DN16 - 40/50 мм, сухий магнітн. 32 л/хв зворотним клапаном MAGdrain

Немає в наявності
Продавець: Тета Інсталл
Сифон для кондиціонера / дренажу DN16 - 40/50 мм, сухий магнітн. 32 л/хв зворотним клапаном MAGdrain
Застосування
Магнітний запахозапираючий сифон для відводу конденсату або брудної води з обладнання (кондиціонера, пральної машини, водонагрівача, посудомийної машини, холодильної установки, газового конденсаційного котла) до каналізаційної системи. Може підключатися окремо, як одна одиниця, так і разом кілька одиниць обладнання, згідно пропускної здатності клапана. Запобігає виникненню і потраплянню в приміщення неприємних запахів, бактерій і зворотних стоків з каналізації. Клапан сифона MAGdrain працює завдяки магнітній левітації (патент MAGdrain), капелюшок клапана постійно знаходиться в закритому стані, тому в конструкції клапана розташовані неодимові магніти з однаковими полюсами, які постійно відштовхуються один від одного. При появі в сифоні від 5-10 грамів рідини, капелюшок клапана під вагою відкривається і зливає в каналізацію рідина і знову повертається на місце і перекриває отвір. Сифон може встановлюватися безпосередньо під обладнанням, так і в нижніх точках каналізаційної системи, запобігає виходу каналізаційних стоків. Клапан MAGdrain самоочищається, при інтенсивному зливі конденсату або брудної води під дією відцентрової сили капелюшок крутиться навколо осі і скидає з себе бруд до каналізації.

Установка
Сифон встановлюється вертикально (допустиме відхилення по вертикалі до 10 градусів), випуском з вузьким горлом DN40/DN50 до каналізації. Підключення від обладнання зверху широке горло DN50 або через гумову манжету 50/25 mm і штуцер PPR 32-16 mm з дренажною трубою обладнання. Отвір для підключення через штуцер потрібно зробити самостійно згідно діаметру підключення. Установка бажано в легкодоступному місці ревізійному вікні.

Експлуатація
Не потребує додаткового сервісного обслуговування. При попаданні в сифон піску, залізної окалини, шламу, хімічних засобів, органічних розчинників обов'язково промити клапан водою, заливши води до дренажної системи, або демонтувати сифон з каналізаційної системи і промити під струменем води.
Технічні характеристики
Артикул100859
Артикул компаніїG53
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 28.05.2021
Додано: 06.07.2020
Ідентифікатор: 100859
Aquatherm Kyiv 2024