Монтаж холодильного обладнання

Немає в наявності
Продавець: Комфортхолод
Монтаж холодильного обладнання
Монтаж холодильного устаткування - це комплекс робіт з його встановлення, налагодження та пуску в експлуатацію. Монтаж холодильного устаткування включає монтаж компресорів, апаратів, допоміжних механізмів і систем трубопроводів для холодильного агента, холодоносія, масла, води та ін.
Обсяг монтажних робіт залежить від ступеня агрегатування обладнання. Відповідно до класифікації холодильних машин, обладнання продуктивністю до 200 Вт, а також більш продуктивне спеціальне обладнання (торговельні агрегати, автономні транспортні кондиціонери і т.д.) поставляються у вигляді агрегату і монтаж зводиться до закріплення цієї холодильної установки на призначеномумісці і підключенню до електромережі.
Устаткування середньої продуктивності (до 116 кВт), що використовується в харчовій промисловості, на підприємствах торгівлі, у сільському господарстві тощо, поставляється у вигляді компресорно- конденсаторних і апаратних агрегатів, монтаж яких полягає в розміщенні агрегатів згідно з проектом, в спеціально призначених приміщеннях, після чого монтуються трубопроводи агента, холодоносія та ін.
Устаткування продуктивністю понад 116 кВт поставляється неагрегатірованним або частково агрегатованим. Великогабаритні машини та апарати (наприклад, деякі гвинтові компресори, випарні конденсатори, градирні і т.д.) поставляються по вузлах. Їх монтаж найбільш трудомісткий. Монтаж холодильного устаткування, як правило, виконується в тісній взаємодії з будівельними, санітарно - і електротехнічними роботами. Монтаж обладнання повинен здійснюватися на основі розробленого монтажною організацією проекту виконання робіт, або схеми виконання робіт після подготовки необхідного обладнання та матеріалів. Компанія «Комфортхолод» виконує монтаж холодильного обладнання, холодильних і морозильних камер, модернізацію вже існуючого обладнання, а так само готова запропонувати нові холодильні та вентиляційні системи і комплекси «під ключ». Сучасне холодильне обладнання являє собою високотехнологічні установки, які в свою чергу потребують професійного монтажу, обслуговування та ремонту із залученням компетентного обслуговуючого персоналу. Глибоке знання і розуміння особливостей принципів роботи обладнання дозволяють фахівцям компанії «Комфортхолод» оперативно і якісно виробляти монтажні та ремонтні роботи. Завжди будемо раді запропонувати нашим клієнтам висококваліфіковані оперативні послуги з монтажу, ремонту морозильних і холодильних камер, торгового і промислового холодильного та вентиляційного обладнання, застосовуваного в різних галузях виробництва. Марка, клас, модель, тип і виконання такого типу обладнання для наших висококваліфікованих фахівців не представляють складності в монтажі, обслуговуванні та ремонті.
Технічні характеристики
Артикул51787
Оновлення: 27.03.2014
Додано: 27.03.2014
Ідентифікатор: 51787
Aquatherm Kyiv 2024