E3V smart - електронні розширювальні вентилі нового покоління

Немає в наявності
Продавець: Карел Україна
E3V smart - електронні розширювальні вентилі нового покоління
Електронні розширювальні вентилі CAREL серії E3V розраховані на встановлення і системи холодопродуктивністю до 180кВт і є частиною рішення Carel для середньої продуктивності.

Конструкція вентилів серії E3V розроблена з особливою увагою до мінімалізації деталей, тому вони забезпечують широкий діапазон регулювання і при цьому відрізняються високою надійністю при роботі в обох напрямках потоку. Можливість регулювання в обох напрямках особливо корисна і вигідна при застосуванні в теплових насосах.
Розширювальний вентиль призначений для установки в холодильний контур і визначає температуру перегріву, яку використовує як керуючий сигнал, на підставі показань датчиків тиску і температури.

Оновлена ​​версія E3V-Smart забезпечує поліпшені робочі характеристики для широкого спектру продуктів серії E3V завдяки композитному рухомому елементу і додаванню фільтра для захисту ущільнення. Таке конструктивне рішення забезпечило підвищення продуктивності вентиля, а також можливість роботи при температурах холодоагенту до 100 ° C. Моделі клапанів типорозміру 55 і 65 оснащені двополюсними двигунами, а модель типорозміру 35 - однополюсним двигуном. Модель типорозміру 45 має обидва варіанти двигуна.

Стійкість до високих температур відкриває абсолютно нові можливості застосування вентиля в системах подачі гарячого газу. Модель для таких систем отримала позначення "E3V-H Smart HOT GAS" і випускається в типорозмірах 45, 55 і 65.
Технічні характеристики
Артикул98828
Оновлення: 12.01.2022
Додано: 30.10.2019
Ідентифікатор: 98828
Aquatherm Kyiv 2024