MPXone - Обладнання для холодильних камер та вітрин

Немає в наявності
Продавець: Карел Україна
MPXone - Обладнання для холодильних камер та вітрин
MPXone - це нова серія контролерів, призначених для віддаленого управління системами холодильного обладнання. Контролер MPXone має більшість функцій MPXPRO, плюс можливість підключення до мобільних пристроїв. Додатково до управління синхронізованої роботи обладнання, системи холодильних вітрин (управління локальною мережею Master/Slave для до 10 пристроїв) та підключенням до систем диспетчеризації BMS (протокол Carel та Modbus), контролер має можливість взаємодії з периферійними пристроями (EVDmini) через ддаткові функції Fieldbus. Беспровідний зв'язок з контроллером можливий завдяки технологіям NFC™ та Bluetooth®, які значно спрощують та пришвидшують процес взаємодії користувачів з контролером. Додаток APPLICA, створений компанією CAREL, для всіх контролерів, що використовують безпровідний зв'язок, забезпечує синхронізацію та зміну даних параметрів конфігурації, документів, облікових записів та прав доступу у режимі реального часу.

MPXone - це вся інформація в одному місці, що доступна у будь-який час. Тип пристрою, дата виробництва, доступ до документації, у тому числі через хмарний сервіс, управління налаштуваннями у залежності від профілю користувача. Пристрій забезпечує швидкий запуск обладнання, завдяки спеціальному майстру для першого підключення та можливості зміни параметрів контролера або конфігурації обладнання за короткий час.

Проста діагностика та обслуговування обладнання можливі завдяки графічному інтерфейсу для перегляду змінних у реальному часі та завантаження готового варіанту конфігурації в контролер по локальній мережі або з хмарного сервера.

Простота використання, повністю оновлений дизайн та висока ефективність є одним з переваг даного рішення. MPXone характеризується простою установкою та доступністю у двух виконаннях врізний монтаж або на DIN-рейку. Серія контролерів доступна в двух версіях: BASIC - базове рішення для монтажа на панель та MEDIUM - панельна версія або на DIN-рейку.

Характеристики:
· Цифрові входи (до 5 входів)
· Аналогові вході (до 6 входів)
· Мережева карта RS485 (протокол Carel або ModBus)
· Зовнішні пристрої (зв'язок ModBus)
· Зовнішній драйвер для управління уніполярними EEV
· Повна інтеграція с системами boss и boss mini (протокол Carel иабо ModBus)
· Мережа Master/Slave (Fieldbus) з можливістю підключениня до 9 Slave контролерів
Технічні характеристики
Артикул98635
Оновлення: 12.01.2022
Додано: 03.07.2019
Ідентифікатор: 98635
Теплоізоляція