Труби бронзові

Немає в наявності
Продавець: Онікспром
Труби бронзові
Бронзові труби виробляються відповідно до ГОСТ 1208-90, згідно з ним все труби повинні мати стінку товщиною 5-6 мм. Діаметр виробів становить від 42 до 280 мм. Як матеріал використовується сплави БрАЖМц 10-3-1,5 і бражної 10-4-4.
Багато хто вважає, що одним з найбільш універсальних сплавів є бронза, труба з неї може застосовуватися в різних цілях:
Магістральні лінії для транспортування технічної рідини, водоводи.
Фітинги з бронзи
Системи опалення.
Каналізаційні комунікації.
Системи і установки водорозподілення і водоскиду
Лінії кондиціонування, вентиляції, рефрижераторні установки.
Як заготовок бронзова труба застосовується для виготовлення різних деталей кочення, її використовують при виробництві сепараторів, підшипників. Труби з берилієвої бронзи є вихідним матеріалом для виробництва манометрических пружин.
І це далеко не повний перелік. Але слід зазначити, що через значну вартості сплаву, в побутових умовах бронзові труби застосовуються рідко, основна сфера - це технічні установки і пристрої.
Бронзова труба володіє довговічністю, стійкістю до корозії і дії агресивних речовин, механічною міцністю і здатністю працювати при істотних тисках.
Саме тому, при проектуванні різних систем, може бути розглянута і така труба - бронза підійде для будь-яких, навіть самих несприятливих умов.
Варто відзначити, монтаж бронзових труб повинен здійснюватися фахівцем, що має відповідний досвід, самостійна установка може не гарантувати належної якості.
Технічні характеристики
Артикул85890
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 13.11.2019
Додано: 25.05.2016
Ідентифікатор: 85890
Aquatherm Kyiv 2024