Працюємо під час ВС

Комплект картриджей 1-2-3 для фильтров обратного осмоса (улучшенный) CHV 3 ECO Ecosoft

Немає в наявності
Продавець: Астер М
Комплект картриджей 1-2-3 для фильтров обратного осмоса (улучшенный) CHV 3 ECO Ecosoft
В комплект входять три картриджі Ecosoft, які необхідні для попереднього очищення води перед мембранним елементом у фільтрі зворотного осмосу. До покращеного комплекту входять два вугільних картриджі, тому він підходить для очищення води з високим вмістом хлору.
1 ступінь
Картридж з поліпропілену з бактеріостатичними властивостями. Видаляє пісок, мул, іржу та інші забруднення розміром понад 5 мікронів. Спеціальна бактеріостатична добавка харчового класу у 2 рази зменшує утворення слизу на картриджі.

2 ступінь
Картридж з активованим вугіллям зі шкарлупи кокосових горіхів. Видаляє хлор, знижує концентрацію важких та кольорових металів, а також фенолу та нафтопродуктів.

3 ступінь
Фінальне тонке очищення на картриджі зі спресованого активованого вугілля. Вугілля зі шкарлупи кокосових горіхів видаляє хлор та хлорорганічні домішки,  також виступає фінальним бар'єром для найдрібніших механічних домішок.

Покращений комплект картриджів Ecosoft 1-2-3 для домашнього фільтра зворотного осмосу призначений для очищення лише холодної води.
Технічні характеристики
Артикул64837
Артикул компаніїCHV3ECO
БрендЕкософт
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 10.08.2022
Додано: 26.12.2015
Ідентифікатор: 64837
Теплоізоляція