Работаем во время ВП

Комплект картриджей 1-2-3 для фильтров обратного осмоса (улучшенный) CHV 3 ECO Ecosoft

Нет в наличии
Продавец: Астер М
Комплект картриджей 1-2-3 для фильтров обратного осмоса (улучшенный) CHV 3 ECO Ecosoft
В комплект входять три картриджі Ecosoft, які необхідні для попереднього очищення води перед мембранним елементом у фільтрі зворотного осмосу. До покращеного комплекту входять два вугільних картриджі, тому він підходить для очищення води з високим вмістом хлору.
1 ступінь
Картридж з поліпропілену з бактеріостатичними властивостями. Видаляє пісок, мул, іржу та інші забруднення розміром понад 5 мікронів. Спеціальна бактеріостатична добавка харчового класу у 2 рази зменшує утворення слизу на картриджі.

2 ступінь
Картридж з активованим вугіллям зі шкарлупи кокосових горіхів. Видаляє хлор, знижує концентрацію важких та кольорових металів, а також фенолу та нафтопродуктів.

3 ступінь
Фінальне тонке очищення на картриджі зі спресованого активованого вугілля. Вугілля зі шкарлупи кокосових горіхів видаляє хлор та хлорорганічні домішки,  також виступає фінальним бар'єром для найдрібніших механічних домішок.

Покращений комплект картриджів Ecosoft 1-2-3 для домашнього фільтра зворотного осмосу призначений для очищення лише холодної води.
Технические характеристики
Артикул64837
Артикул компанииCHV3ECO
БрендECOSOFT
Условия поставки
Доставкадоставка по стране
Наличие на складеесть на складе
Обновление: 10.08.2022
Добавлено: 26.12.2015
Идентификатор: 64837
Теплоізоляція