Регулятор тяги Honeywell FR 124

Немає в наявності
Продавець: Ifratherm
Регулятор тяги Honeywell FR 124
Механічний регулятор тяги для твердопаливного котла Регулятор тяги Honeywell FR 124 це відмінний варіант регулювання подачі повітря в котел - він коштує меншу суму, ніж електронний регулятор, і, в той же час, прекрасно справляється зі своїм завданням, при цьому не вимагаючи підключення до мережі.
Внутрішній термостат регулятора буде опускати важіль вниз, коли температура в камері згоряння перевищить встановлену на шкалі, і заслонка буде закриватися, тим самим зменшуючи подачу повітря. У разі зниження температури в камері згоряння важіль буде підніматися, і відкривати заслонку. Така суть роботи ланцюжка терморегулятора.
Практично всі сучасні твердопаливні котли мають отвір з різьбленням G ¾ для підключення терморегулятора. Регулятор тяги Honeywell FR 124 може бути встановлений у вертикальному робочому положенні, горизонтальному або горизонтальному бічному. На схемі ці варіанти установки позначені відповідно b, a, c. При цьому необхідно стежити, щоб при вертикальній установці наконечник для фіксації стрижня був спрямований вперед, при горизонтальній установці - вниз, а в разі горизонтально бічній установці дивився вгору. Монтаж терморегулятора не складе труднощів, інструкція до регулятора Регулятор тяги Honeywell FR 124 містить всю необхідну інформацію для швидкої і правильної установки.


Характеристики:
Робоче положення: горизонтальне, вертикальне
Навантаження на ланцюжок: від 100 до 800 г
зєднання: G ¾ "
Температурний режим
Діапазон регулювання: від 30 до 90 ºС
Температура навколишнього середовища: макс. 60 ºС
Температура теплоносія: макс. 115 ºС
Технічні характеристики
Артикул97563
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 23.04.2018
Додано: 23.04.2018
Ідентифікатор: 97563
Aquatherm Kyiv 2024