Laddomat 21-60 - Термостатичний вузол (Терморегулятор)

Немає в наявності
Продавець: Евроуніка
Laddomat 21-60 - Термостатичний вузол (Терморегулятор)
Максимальна потужність опалювального котла для Ладдомат 21-60- 60 kW

Ладдомат знижує споживання палива на 20-30%, продовжує життя твердопаливного котла і димоходу.

Laddomat 21-60 замінює класичні з'єднання окремих елементів і гарантує ефективну роботу котла в повному обсязі навантаження.

Задача Laddomat 21-60:

         забезпечення швидкого виходу на режим роботи котла після розтоплення

         регулювання процесу накопичення гарячої води в акумулюючих баках

         в разі відключення електроенергії, пристрій захищає котел від перегріву за допомогою гравітаційної циркуляції між котлом і баком - акумулятором.

Для ефективної і легко керованою роботи твердопаливного котла необхідний тонкий граничний шар в акумулює баку (тобто шар між гарячою водою нагорі бака і більш холодною і щільною водою внизу). Для формування цього шару критично важливо правильно змонтувати котел з акумулює баком. Для цього служить Laddomat 21-60.

Пристрій Laddomat 21-60:

         гарантує, що котел швидко досягне робочої температури після розтоплення.

         акумулює теплоту в баку за рахунок природної циркуляції при виключенні електроенергії або непрацюючому циркуляційному насосі.

         наповнює акумулюючий бак малим потоком гарячої води, тому потрібні температурні шари в баку оптимальні.

         гарантує в кінцевій фазі горіння максимальне накопичення тепла завдяки унікальному термоклапаном, який повністю перекриє подачу води.

Після закінчення горіння Laddomat 21-60 повністю використовує залишок тепла в котлі, так як, завдяки природній циркуляції, гаряча вода прямує з верхньої частини котла в акумулюючий бак. Коли котел знову не топиться, рециркуляція відсутня, що означає майже повну відсутність тепловтрат. У Laddomat 21-60 проста конструкція і герметичні поверхні ущільнення. Завдяки запірних вентилів можна здійснювати обслуговування пристрою без спорожнення системи.
Запірні вентиля мають дуже невеликі втрати тиску, які забезпечують максимальний потік в остаточній фазі накопичення і під час природної циркуляції.
Три термометра гарантують повний контроль над процесом накопичення і можуть бути встановлені з будь-якого боку пристрою.
eurounica.com/s-Termostaticheskij_uzel_Laddomat_21_60-2-63-283-2
Технічні характеристики
Артикул55438
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 12.06.2019
Додано: 08.08.2014
Ідентифікатор: 55438
Aquatherm Kyiv 2024