трубопровідна арматура

Немає в наявності
Продавець: Шлях
трубопровідна арматура
Трубопровідною арматурою називають такі пристрої, які застосовуються при монтажі різних трубопроводів і призначені для того, щоб можна було керувати потоками робочих речовин усередині труб.
Існує кілька видів трубопровідної арматури: запірна, регулююча і захисна арматура. Запірна арматура представлена ​​у вигляді засувки і затвора, які служать для перекриття речовин усередині труб. Регулююча представлена ​​вентилями, кранами та іншими пристосуваннями. Вони дозволяють регулювати тиск або ж швидкість всередині трубопроводу. Захисна арматура служить для запобігання позаштатних ситуацій через різке зміни робочих параметрів (температури або тиску) в трубопроводі.

Залежно від призначення трубопровідна арматура буває: загальнопромислова, спеціального призначення (спроектована під конкретне замовлення і може мати специфічні параметри), вакуумна (з робочим тиском менше 0,1 МПа) і фонтанна, яка застосовується в нафтовиробництва.

Широке застосування трубопровідна арматура знайшла в наступних сферах життя: газова галузь, водна, нафтова і нафтопродуктів, хімічна та резервуарна. Важливим критерієм, який як лакмусовий папір вказує на якість трубопровідної арматури є її герметичність. Існує кілька способів герметизації. Наприклад, це сильфонне (герметичність забезпечується за допомогою сильфона), шлангова (регулювання потоком здійснюється за допомогою еластичного шланга), сальнікове (герметичність із зовнішнім середовищем забезпечується завдяки сальнику).

Слід зазначити, що арматура має наступні конструкційно-монтажні параметри: маса, тип з'єднання арматури з трубопроводом, діаметр проходу, висота і довжина конструкції. Неуважність до таких деталей може призвести до того, що куплена вами арматура може просто неподойті з якого-небудь з параметрів. Тому багате безліч елементів трубопровідної арматури дозволяє спроектувати і підібрати оптимальний варіант, який буде підходити всім заявленим Вами критеріям і відповідати необхідним технологічним вимогам.

Ми з радістю проконсультуємо Вас по всіляких питань, пов'язаних з технічними і експлуатаційними параметрами, що цікавить арматури і прийдемо на допомогу при її виборі, замовленні, монтажі та технічному обслуговуванню.
Технічні характеристики
Артикул54752
Оновлення: 14.06.2014
Додано: 14.06.2014
Ідентифікатор: 54752
Aquatherm Kyiv 2024