Мембранний клапан Gemu.

Немає в наявності
Продавець: ТД Вектор
Мембранний клапан Gemu.
Пропонуємо мембранні клапана Gemu, які мають чудові експлуатаційні характеристики,. Матеріали для виготовлення корпусу і мембрани підбираються відповідно до робочого середовища, що забезпечує максимальну стійкість і довговічність клапана.
Металеві мембранні клапани і вентилі Gemu широко використовуються в промисловості завдяки високим міцнисним характеристикам, витримують важкі умови експлуатації, технологічні в обслуговуванні. Недоліками є вага виробу і недостатня корозійна стійкість для деяких хімічно агресивних середовищ. Управління вентилями можливо здійснювати як в ручному, так і в дистанційному або в автоматичному режимі, використовуючи датчики положення і електромеханічні і пневматичні приводи.
Матеріал корпусу: сталь чавун неіржавіюча сталь латунь.
Матеріал діафрагми: BUNA-N Butyl EPDM., Етілен-пропіленовий каучук Hypalon Натуральний каучук Неопрен PTFE, Політетрафторетилен, тефлон або фторопласт-4 TFM/EPDM Viton.

Полімерні мембранні клапани Gemu мають високу корозійну стійкість, низьку вагу, але не витримують дію високих температур. Крім того, можна підібрати матеріали для виготовлення корпусу і мембрани, які забезпечать максимальну стійкість в конкретному робочому середовищі.
Матеріал корпусу: PP, поліпропілен PVC-U, ПВХ, полівінілхлорид PVDF, ПВДФ, полівініліденфторід ABS.
Матеріал діафрагми: EPDM, FPM, NBR
Технічні характеристики
Артикул22754
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 17.04.2022
Додано: 30.11.2011
Ідентифікатор: 22754

Інші пропозиції товарів і послуг

Теплоізоляція