Система aquatherm Black system - нагріваючі / охолоджуючі регістри

Немає в наявності
Система aquatherm Black system - нагріваючі / охолоджуючі регістри
Основна концепція системи aquatherm Black system - це створення термічно збалансованого клімату в приміщенні для гарного самопочуття споживачів.

Принцип технології aquatherm Black system - це не нагрівання і конвекція повітря, а скоріше теплове випромінювання від акумулюючих ніжне тепло поверхонь, що передають тепло безпосередньо в приміщення або на предмети. Так як площі поверхонь, що нагріваються є відносно великими, температура нагрівання поверхні може підтримуватися на відносно низькому рівні, що знижує конвекцию. Це є перевагою в порівнянні з застосуванням приладів, що які мають невеликі, «гарячі» площі, такими наприклад, як радіатори або конвектори.

Система, в силу більш низьких температур теплоносія (25 - 35ºС) підходить для комбінування виключно з джерелом теплопостачання, який також має температурні параметри на більш низькому рівні. Внаслідок цього, можливі різноманітні варіанти використання альтернативних джерел енергії, таких, наприклад, як сонячна енергія, геотермальні джерела, поновлювані джерела від переробки відходів.

У підсумку, настінне або панельне опалення таким чином економить до 25 - 30% витрат на енергію і вносить важливий внесок в оздоровлення клімату приміщення і збереження матеріальних цінностей будівлі. Елементи системи aquatherm Black system для стін і стелі можуть комбінуватися один з одним.
Технічні характеристики
Артикул98307
Оновлення: 07.12.2020
Додано: 15.01.2019
Ідентифікатор: 98307
Aquatherm Kyiv 2024