Гнучкі труби в теплоізоляції для опалення СМІТФЛЕКС

Немає в наявності
Продавець: НВП Екопрайм
Гнучкі труби в теплоізоляції для опалення СМІТФЛЕКС
«СМІТФЛЕКС-П» - Виробник ЗАТ «ПОЛІМЕРНІ ТРУБИ» Білорусь м.Могилів.

Данное производство основано на технологиях компании «LyonedellBasell», которая является одной из крупнейших в мире разработчиков технологий производства полиэтилена. В нашем случае — это полиэтилена повышенной термостойкости (PE-RT) тип II марки Hostalen 4731 В.За своєю структурою представлений матеріал володіє такими ж характеристиками міцності якостями при температурних навантаженнях як і зшитий поліетилен PEX-A, але з можливістю зварного з'єднання в стик між собою, що дозволяє виключити сталеві сполучні деталі при прокладанні трубопроводу.

Труби гнучкі «СМІТФЛЕКС-П» з термостійкого поліетилену з зовнішнім антидифузійним шаром попередньо термоізольовані пінополіуретаном в гофрованої поліетиленовій оболонці призначені для підземної як безканальної прокладки, так і в прохідних і непрохідних каналах мереж опалення, гарячого та холодного водопостачання.

Переваги поліетиленових труб «СМІТФЛЕКС-П» полягають в їх гнучкості, самокомпенсации і стійкості до зовнішньої і внутрішньої корозії:

- Гнучкість дозволяє безперешкодно прокладати трубопровід в житлових районах з щільною забудовою будівель, де існують дитячі та спортивні майданчики, автомобільні парковки, архітектурні будови і безліч підземних комунікацій.

- Система труб «СМІТФЛЕКС-П» має здатність компенсувати теплові переміщення трубопроводів. Отже, відпадає необхідність застосування компенсаторів і нерухомих опор.

- Полімерні труби «СМІТФЛЕКС-П» стійкі як до зовнішньої, так і до внутрішньої корозії, не пошкоджуються блукаючими струмами і можуть прокладатися в безпосередній близькості залізничного полотна з силовими кабелями. Такі трубопроводи здатні зберігати свою пропускну здатність протягом усього терміну експлуатації понад 50 років.
Технічні характеристики
Артикул97567
Артикул компанії002
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіочікується
Оновлення: 28.10.2021
Додано: 24.04.2018
Ідентифікатор: 97567
Aquatherm Kyiv 2024