Поліпропіленова система Kalde

Немає в наявності
Продавець: ІнсталРай
Поліпропіленова система Kalde
KALDE - провідний турецький виробник сучасних якісних систем PPR протягом вже багатьох років. Ідеологія компанії, розташованої в Стамбулі, спрямована на розвиток життєздатних і екологічно чистих систем постачання гарячою і холодною водою, здатних служити декільком поколінням.

Виробництво поліпропіленової труби KALDE і з'єднувальних частин відрізняється економічним енергоспоживанням, а системи водопостачання KALDE - максимальним захистом від внутрішніх наростів і забруднень протягом усього терміну експлуатації. Надійні, довговічні, легкі, зручні системи KALDE економічніше, зручніше в транспортуванні і прості в монтажі, ніж металеві або інші альтернативні системи. Чудова стійкість до корозії і заростання внутрішнього, надзвичайно довга служба і надійність змонтованих систем - все це є невід'ємними властивостями продукції KALDE.

Сертифікована система управління якістю продукції KALDE, використання новітніх технологій і матеріалів у виробництві труб і з'єднувальних частин, є основною складовою якості продукції.

Труби KALDE, в залежності від призначення і застосування, проводяться з наступних видів поліпропілену: тип PN10, PN16 і PN20 - неармовані тип PN20 і PN25 - армовані алюмінієм для гарячого водопостачання та опалення, систем кондиціонування та іншого промислового застосування тип AL-Super армовані алюмінієм в середньому шарі, що не потребують зачистки і торцювання тип Fiber - армовані скловолокном.

В асортиментній лінійці продукції KALDE представлені:
труби PPR і PEX
фітинги та запірна арматура
колектори поліпропіленові і металеві
колекторні шафи
зварювальне обладнання
обладнання для монтажу і багато іншого.
Всі типи поліпропіленових труб і фітингів абсолютно безпечні для Вашого здоров'я, що підтверджується сертифікатами та тестами
Технічні характеристики
Артикул36167
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 31.10.2014
Ідентифікатор: 36167
Aquatherm Kyiv 2024