Труби PE-RT для гарячого водозабезпечення

Немає в наявності
Продавець: TT PLAST
Труби PE-RT для гарячого водозабезпечення
теплоізольовані ППУ труби і елементи теплових мереж, де в якості провідної використані труби з поліетилену підвищеної термостійкості (Polyethylene of Raised Temperature Resistance).

PE-RT - поліетилен підвищеної термостійкості, який понад 20 років успішно застосовується для виготовлення труб в системах побутового (внутрішньобудинкового) гарячого водопостачання, підлогового і настінного опалення.

- гладка внутрішня поверхня, що забезпечує малий гідравлічний опір трубопровідних систем

- відсутність корозії і наростання сольових відкладень

- висока хімічна стійкість (можливість транспортування агресивних речовин), так і додаткові переваги, які дозволяють помітно розширити можливості застосування матеріалу.

Цьому сприяє його чудова технологічність: наприклад, трубу діаметром 20мм з товщиною стінки 2мм можна виготовляти на звичайній екструзійній лінії зі швидкістю > 60м/хв. Споживача ці тонкощі можуть і не цікавити, але це низька собівартість, а отже і ціна.

Найсправжня унікальність матеріалу в тому, що для отримання бажаної тривалої гідростатичною міцності при високих температурах йому не потрібно зшивання. Завдяки цій властивості, труби з PE-RT просто, швидко і надійно з'єднуються традиційним методом зварювання у стик.

Висока хімічна стійкість і відсутність обмежень за діаметрами в поєднанні з видатною довготривалою термостійкістю дозволяє також використовувати труби з нього в промислових комунікаціях для транспортування хімічно агресивних речовин при підвищених температурах.

Умови експлуатації:

- температура Тр ≤ 70 º С (короткочасно-до 90 º С)

- тиск Рр ≤ 1,0 МПа

- гарантований експлуатаційний ресурс -25 років.
Технічні характеристики
Артикул29803
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 22.06.2022
Ідентифікатор: 29803
Aquatherm Kyiv 2024