Автоматичні твердопаливні котли «Лугатерм» потужністю 130 кВт - опалювальна площа 1200-1600 м²

Немає в наявності
Автоматичні твердопаливні котли «Лугатерм» потужністю 130 кВт - опалювальна площа 1200-1600 м²
Пропонуємо до розгляду унікальне встаткування, що не має аналогів на території України. Інновації, впроваджені у твердопаливних котлах "Лугатерм" підтверджено шістьома патентами, отриманими підприємством. На сьогодні ці котли мають вироблення тепла найнижчої собівартості 1 Гкалории для опалення виробничих, складських і адміністративних площ. Ідеальний розв'язок для опалення тепличних комплексів.

Про нас.

ПП Єдині мережі- Схід є офіційним представником заводу теплотехнічного встаткування "Лугатерм". Працюємо із цінами від виробника. Формуємо всі взаємодії по проектуванню, виготовленні, монтуванні, налагодженні котлів або автономних котелень, а згодом проведення їх обслуговування. Домовляємося про проведення екскурсій на об'єктах теплогенерации, створених ТОВ ЛЗТО Лугатерм. Тут Ви зможете ознайомитися із установленими вузлами обліку теплової енергії й веденням журналу спожитого палива.

Про виробника.

Завод теплотехнічного встаткування 'Лугатерм' утворений в 2013 році на технологічній базі луганського підприємства ' Локомотив-Сервіс'. Підприємству ' Локомотив-Сервіс' більш 20 років, основним видом діяльності якого є виробництво й реалізація запасних частин до тепловозів і електровозам. З 2009 по 2013 рік, розробка й виробництво опалювального встаткування велися підприємством ' Локомотив-Сервіс'. Розробка нового обладнання й виробництво всього модельного ряду з 2013 року здійснює ТОВ ЛЗТО "Лугатерм".

Підприємство готове спроектувати, виготовити, змонтувати, налагодити котли або автономну котельню, а в наслідку проводити обслуговування котлів або котельні.

Підприємство 'Лугатерм' і банківський рахунок заререгистрированы на території України, завод працює згідно всіх вимог законодавства.

Склад готової продукції знаходиться в Дніпропетровську і в Харкові, бухгалтерія находиться в Харкові, так само в Харкові є промисловий майданчик, де налагоджене виробництво котлів (м. Харків, вул. Сохора 1). Забирати готову продукцію можна із Дніпропетровська або Харкова.

Про котли.

Завдяки передовому верстатному парку й досвіду в машинобудуванні, конструкторсько-технологічному персоналу заводу вдалося створити й виготовити інноваційну модель автоматичного, твердопаливного водогрійного котла. Багаторічний досвід роботи показав, що в більшості випадків котли 'Лугатерм' використовуються там, де потрібно піти від традиційного енергоносія природного газу, скоротивши витрати на опалення, виробництво технологічного тепла, але потрібно зберегти стабільність і комфорт поставки теплоносія.

Процеси автоматизовані й вимагають мінімального втручання людини. Не вибухонебезпечні. Окупаються за один сезон. Реальний ККД 85%, з рекуператором досягає 90%. Забезпечення паливною підтримкою. Котли здатні спалювати як вугілля марки Антрацит, так і Худе вугілля.

Дані переваги з 2010р. підтверджуються практикою використання в Україні для виробництва й продажу теплової енергії. Котли 'Лугатерм' вже успішно експлуатуються на тепличних господарствах у Львівській, Київській, Херсонської областях. На даний момент монтується котельня потужністю 4,8 МВТ у Дніпропетровській області. Установлене більш 50 котелень, у тому числі для виробництва технологічного тепла.

Котел сертифікован в Україні, повністю спроектований і виготовлений підприємством 'Лугатерм' (механіка, гідравліка, програмне забезпечення і т.п.). Він являє собою цілісний завершений функціональний виріб.

Для обслуговування котла потрібно не більш ніж одна людина, яка затрачає близько 2- х годин у день для завантаження живильного бункера й вивантаження золи із зольного контейнера. У процесі обслуговування котел не потрібно гасити. Мінімальні витрати людської праці суттєво скоротять ваші фінансові витрати на присутнiсть кочегарів.

На сьогоднішній день у світі є не багато автоматизованого встаткування, що працює на антрациті. На перший погляд антрацит - просто вугілля, але це не так. Антрацит горить у шарі мінімум 150мм, а температура його горіння досягає +2200С. Хто зустрічався зі спалюванням антрациту знають, що колосники згоряють, шар вугілля розпалюється довго й не кожній людині вдається правильно контролювати роботу котла.

Розглянемо основні недоліки багатьох класичних котлів на антрациті:

Механічний і хімічний недопал.
Низький ККД.
Колосники. У самий холод, коли котли працюють на максимум - охолодження може бути не досить. Можуть згоріти.
Спалювати насіннячка (фракція) з колосниками дуже проблематично, але ж насіннячок значно дешевше горіха.
Спікливість палива приводить до негативних наслідків. Не так просто боротися з коржеванням на колосниках.
Шаровий засiб спалювання забезпечує величезну інерцію.

Автоматичне механічне чищення теплообмінника, завантаження палива, збирання золи з топкової камери, контроль роботи котла через програмувальний контролер, одержання теплової енергії в потрібний час і необхідній кількості - далеко не повний перелік переваг котлів 'Лугатерм' перед котлами з ручним/автоматичним завантаженням. Гарантується усталена робота котла при температурі горіння 2000-2200ºС, використовуючи природні особливості основного виду палива - "бездимного вугілля" антрациту, застосовуючи оригінальний алгоритм його спалювання в бесколосниковой топковій камері власної конструкциию. Усе це сприяє повному й ефективному згорянню палива, дозволяє одержувати ККД. в 82-88%, зменшує значення викидів забруднюючих речовин (со, NOx) до нормативів міжнародних екологічних стандартів Євро ІІ. Котли 'Лугатерм' використовують для опалення підприємств і шкіл у межах міста, дуже успішно використовують тепличні господарства, при викиді в атмосферу немає гари й кіптяви.

Конкурентні переваги котлів 'Лугатерм':

Робота котла в автоматичному режимі - автоматична подача вугілля з бункера в топлення, автоматичне збирання золи в золоприємник - здійснюється без зупинки процесу горіння усередині котла.
Можливість роботи котла в автоматичному режимі на дистанційному доступі з повним контролем над процесом роботи котла.
Автоматичне механічне чищення труб теплообмінника котла здійснюється без зупинки процесу горіння.
Аналогів, що спалюють висококалорійне й дешеве паливо антрацит в автоматичному режимі на території СНД немає.
Подача вугілля з бункера в топлення відбувається при повному згорянні вугілля усередині топлення, тобто по необхідності - для підтримки процесу, а не через установлений проміжок часу (інтелектуальний алгоритм).
Автоматика самостійно, без втручання ззовні, регулює роботу котла при завантааженнi в котел вугілля з різними якісними характеристиками (зольність, вологість і ін.).
Автоматична цілодобова підтримка заданої температури.
Збільшення терміну служби котла при його експлуатації на висококалорійному вугіллі через конструктивні особливості котла, у т.ч. і відсутності колосникових ґрат.
Відсутність твердих вимог до фракційності вугілля на відміну від котлів зі шнековою подачею.
Реальний стабільно високий ККД і низькі, на рівні газових котлів, викиди шкідливих речовин.

Технічні характеристики котлів «Лугатерм» потужністю 130 кВт

Номінальна теплова потужність, кВт - 130
Мінімальний діапазон регулювання теплопродуктивності,% - 50-110
Опалювальна площа при висоті стель 2.5м, м² - 1200-1600
Витрата палива (номінальна теплота згоряння 7000 ккал / кг) кг / год ± 10% - 19
Запас бункера в номінальній потужності, годин - 25
Максимальний робочий тиск води, МПа (кгс / см²) - 0,2 (2,0)
ККД,% - 80-86
Температура води на виході з котла (подача) не більше, ºС - 95
Температура води на вході в котел (обратка) не менше, ºС - 60
Діапазон температур вихідних газів, ºС - 160-250
Вид палива - АС, АМ, АО
Робочий об'єм води в котлі, л - 380
Напруга харчування, В і ступінь захисту - 220В 50 Гц IP 40
Гідравлічний опір котла при перепаді температур 25 ° С, не більше, МПа - 0,03
Приєднувальні розміри для відводу води, мм - G2
Приєднувальні розміри для підведення води, мм - G2
Приєднувальні розміри димоходу, мм - Ø150
Довжина, не більше, мм - 1900
Ширина, не більше, мм - 900
Висота, не більше, мм - 2400
Маса, не більше, кг - 1400

Автоматика.

Базова комплектація:

Блок управління, оснащений контролером, який за допомогою вимірювання основних параметрів (температура води, температура вихідних газів, кількість палива в бункері) управляє роботою котла.
Пристрій автоматичного очищення теплообмінника.

Додатково:

Підключення контролера до персонального комп'ютера з можливістю дистанційного керування, а також створення FTP-сервера для отримання і контролю основних параметрів котла через Інтернет
Установка GSM-модуля для передачі основних параметрів котла і аварійного сигналу на мобільний телефон
Постачання котельні прихованим контролем за персоналом (датчики руху, відеокамери, геркони і т. П.)
Установка системи моніторингу і контролю температури у всіх виробничих і адміністративних приміщеннях за допомогою ПК.

Комплект поставки.

Котел в зборі
димосос
Комплект автоматики
Контейнер для зольного шлаку
Паспорт і керівництво по експлуатації.

Гарантія.

- Гарантія діє (при дотриманні правил експлуатації та зберігання котла, вказаних в тех. Паспорті) від дати здачі котла в експлуатацію і становить: 24 місяці на справну роботу котла 36 місяців на герметичність теплообмінника 12 місяців на вузли електроніки та автоматики, виготовлені іншими виробниками *.

* Комплектуючі котлів (мотор редуктор, електродвигун димососа, електродатчиків) взяті від провідних європейських виробників ESBE (Швеція), AFRISO, SENSUS, ...
Технічні характеристики
Артикул86008
Вага нетто1400 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 20.01.2022
Додано: 16.06.2016
Ідентифікатор: 86008
Теплоізоляція