Автоматичні твердопаливні котли «Лугатерм» потужністю 320 кВт - опалювальна площа 3000-3700 м²

Немає в наявності
Автоматичні твердопаливні котли «Лугатерм» потужністю 320 кВт - опалювальна площа 3000-3700 м²
Пропонуємо до розгляду унікальне встаткування, що не має аналогів на території України. Інновації, впроваджені у твердопаливних котлах "Лугатерм" підтверджено шістьома патентами, отриманими підприємством. На сьогодні ці котли мають вироблення тепла найнижчої собівартості 1 Гкалории для опалення виробничих, складських і адміністративних площ. Ідеальний розв'язок для опалення тепличних комплексів.

Про нас.

ПП Єдині мережі- Схід є офіційним представником заводу теплотехнічного встаткування "Лугатерм". Працюємо із цінами від виробника. Формуємо всі взаємодії по проектуванню, виготовленні, монтуванні, налагодженні котлів або автономних котелень, а згодом проведення їх обслуговування. Домовляємося про проведення екскурсій на об'єктах теплогенерации, створених ТОВ ЛЗТО Лугатерм. Тут Ви зможете ознайомитися із установленими вузлами обліку теплової енергії й веденням журналу спожитого палива.

Про виробника.

Завод теплотехнічного встаткування 'Лугатерм' утворений в 2013 році на технологічній базі луганського підприємства ' Локомотив-Сервіс'. Підприємству ' Локомотив-Сервіс' більш 20 років, основним видом діяльності якого є виробництво й реалізація запасних частин до тепловозів і електровозам. З 2009 по 2013 рік, розробка й виробництво опалювального встаткування велися підприємством ' Локомотив-Сервіс'. Розробка нового обладнання й виробництво всього модельного ряду з 2013 року здійснює ТОВ ЛЗТО "Лугатерм".

Підприємство готове спроектувати, виготовити, змонтувати, налагодити котли або автономну котельню, а в наслідку проводити обслуговування котлів або котельні.

Підприємство 'Лугатерм' і банківський рахунок заререгистрированы на території України, завод працює згідно всіх вимог законодавства.

Склад готової продукції знаходиться в Дніпропетровську і в Харкові, бухгалтерія находиться в Харкові, так само в Харкові є промисловий майданчик, де налагоджене виробництво котлів (м. Харків, вул. Сохора 1). Забирати готову продукцію можна із Дніпропетровська або Харкова.

Про котли.

Завдяки передовому верстатному парку й досвіду в машинобудуванні, конструкторсько-технологічному персоналу заводу вдалося створити й виготовити інноваційну модель автоматичного, твердопаливного водогрійного котла. Багаторічний досвід роботи показав, що в більшості випадків котли 'Лугатерм' використовуються там, де потрібно піти від традиційного енергоносія природного газу, скоротивши витрати на опалення, виробництво технологічного тепла, але потрібно зберегти стабільність і комфорт поставки теплоносія.

Процеси автоматизовані й вимагають мінімального втручання людини. Не вибухонебезпечні. Окупаються за один сезон. Реальний ККД 85%, з рекуператором досягає 90%. Забезпечення паливною підтримкою. Котли здатні спалювати як вугілля марки Антрацит, так і Худе вугілля.

Дані переваги з 2010р. підтверджуються практикою використання в Україні для виробництва й продажу теплової енергії. Котли 'Лугатерм' вже успішно експлуатуються на тепличних господарствах у Львівській, Київській, Херсонської областях. На даний момент монтується котельня потужністю 4,8 МВТ у Дніпропетровській області. Установлене більш 50 котелень, у тому числі для виробництва технологічного тепла.

Котел сертифікован в Україні, повністю спроектований і виготовлений підприємством 'Лугатерм' (механіка, гідравліка, програмне забезпечення і т.п.). Він являє собою цілісний завершений функціональний виріб.

Для обслуговування котла потрібно не більш ніж одна людина, яка затрачає близько 2- х годин у день для завантаження живильного бункера й вивантаження золи із зольного контейнера. У процесі обслуговування котел не потрібно гасити. Мінімальні витрати людської праці суттєво скоротять ваші фінансові витрати на присутнiсть кочегарів.

На сьогоднішній день у світі є не багато автоматизованого встаткування, що працює на антрациті. На перший погляд антрацит - просто вугілля, але це не так. Антрацит горить у шарі мінімум 150мм, а температура його горіння досягає +2200С. Хто зустрічався зі спалюванням антрациту знають, що колосники згоряють, шар вугілля розпалюється довго й не кожній людині вдається правильно контролювати роботу котла.

Розглянемо основні недоліки багатьох класичних котлів на антрациті:

Механічний і хімічний недопал.
Низький ККД.
Колосники. У самий холод, коли котли працюють на максимум - охолодження може бути не досить. Можуть згоріти.
Спалювати насіннячка (фракція) з колосниками дуже проблематично, але ж насіннячок значно дешевше горіха.
Спікливість палива приводить до негативних наслідків. Не так просто боротися з коржеванням на колосниках.
Шаровий засiб спалювання забезпечує величезну інерцію.

Автоматичне механічне чищення теплообмінника, завантаження палива, збирання золи з топкової камери, контроль роботи котла через програмувальний контролер, одержання теплової енергії в потрібний час і необхідній кількості - далеко не повний перелік переваг котлів 'Лугатерм' перед котлами з ручним/автоматичним завантаженням. Гарантується усталена робота котла при температурі горіння 2000-2200ºС, використовуючи природні особливості основного виду палива - "бездимного вугілля" антрациту, застосовуючи оригінальний алгоритм його спалювання в бесколосниковой топковій камері власної конструкциию. Усе це сприяє повному й ефективному згорянню палива, дозволяє одержувати ККД. в 82-88%, зменшує значення викидів забруднюючих речовин (со, NOx) до нормативів міжнародних екологічних стандартів Євро ІІ. Котли 'Лугатерм' використовують для опалення підприємств і шкіл у межах міста, дуже успішно використовують тепличні господарства, при викиді в атмосферу немає гари й кіптяви.

Конкурентні переваги котлів 'Лугатерм':

Робота котла в автоматичному режимі - автоматична подача вугілля з бункера в топлення, автоматичне збирання золи в золоприємник - здійснюється без зупинки процесу горіння усередині котла.
Можливість роботи котла в автоматичному режимі на дистанційному доступі з повним контролем над процесом роботи котла.
Автоматичне механічне чищення труб теплообмінника котла здійснюється без зупинки процесу горіння.
Аналогів, що спалюють висококалорійне й дешеве паливо антрацит в автоматичному режимі на території СНД немає.
Подача вугілля з бункера в топлення відбувається при повному згорянні вугілля усередині топлення, тобто по необхідності - для підтримки процесу, а не через установлений проміжок часу (інтелектуальний алгоритм).
Автоматика самостійно, без втручання ззовні, регулює роботу котла при завантааженнi в котел вугілля з різними якісними характеристиками (зольність, вологість і ін.).
Автоматична цілодобова підтримка заданої температури.
Збільшення терміну служби котла при його експлуатації на висококалорійному вугіллі через конструктивні особливості котла, у т.ч. і відсутності колосникових ґрат.
Відсутність твердих вимог до фракційності вугілля на відміну від котлів зі шнековою подачею.
Реальний стабільно високий ККД і низькі, на рівні газових котлів, викиди шкідливих речовин.

Технічні характеристики котлів «Лугатерм» потужністю 320 кВт

Номінальна теплова потужність, кВт - 320
Мінімальний діапазон регулювання теплопродуктивності,% - 50-110
Опалювальна площа при висоті стель 2.5м, м² - 3000-3700
Витрата палива (номінальна теплота згоряння 7000 ккал / кг) кг / год ± 10% - 50
Запас бункера в номінальній потужності, годин - 24
Максимальний робочий тиск води, МПа (кгс / см²) - 0,2 (2,0)
ККД,% - 80-86
Температура води на виході з котла (подача) не більше, ºС - 95
Температура води на вході в котел (обратка) не менше, ºС - 60
Діапазон температур вихідних газів, ºС - 160-250
Вид палива - АС, АМ, АО
Робочий об'єм води в котлі, л - 800
Напруга харчування, В і ступінь захисту - 220В 50 Гц IP 40
Гідравлічний опір котла при перепаді температур 25 ° С, не більше, МПа - 0,04
Приєднувальні розміри для відводу води, мм - DN80
Приєднувальні розміри для підведення води, мм - DN80
Приєднувальні розміри димоходу, мм - 2 x Ø200
Довжина, не більше, мм - 1900
Ширина, не більше, мм - 1530
Висота, не більше, мм - 2550
Маса, не більше, кг - 3000

Автоматика.

Базова комплектація:

Блок управління, оснащений контролером, який за допомогою вимірювання основних параметрів (температура води, температура вихідних газів, кількість палива в бункері) управляє роботою котла.
Пристрій автоматичного очищення теплообмінника.

Додатково:

Підключення контролера до персонального комп'ютера з можливістю дистанційного керування, а також створення FTP-сервера для отримання і контролю основних параметрів котла через Інтернет
Установка GSM-модуля для передачі основних параметрів котла і аварійного сигналу на мобільний телефон
Постачання котельні прихованим контролем за персоналом (датчики руху, відеокамери, геркони і т. П.)
Установка системи моніторингу і контролю температури у всіх виробничих і адміністративних приміщеннях за допомогою ПК.

Комплект поставки.

Котел в зборі
димосос
Комплект автоматики
Контейнер для зольного шлаку
Паспорт і керівництво по експлуатації.

Гарантія.

- Гарантія діє (при дотриманні правил експлуатації та зберігання котла, вказаних в тех. Паспорті) від дати здачі котла в експлуатацію і становить: 24 місяці на справну роботу котла 36 місяців на герметичність теплообмінника 12 місяців на вузли електроніки та автоматики, виготовлені іншими виробниками *.

* Комплектуючі котлів (мотор редуктор, електродвигун димососа, електродатчиків) взяті від провідних європейських виробників ESBE (Швеція), ...
Технічні характеристики
Артикул85996
Вага3000 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 20.01.2022
Додано: 14.06.2016
Ідентифікатор: 85996
Теплоізоляція