Реагенти для відмивки теплообмінників від накипу

Немає в наявності
Реагенти для відмивки теплообмінників від накипу
Миючі розчини на основі засобу «ЛВХ-4.2» застосовуються для видалення карбонатно-кальцієвих і залізоокисних відкладень, а також продуктів мікробіологічної діяльності з поверхонь нагріву парових та водогрійних котлів, конденсаторів турбін, трубопроводів теплових мереж, теплообмінників і випарних установок.

1.2 «ЛВХ-4.2» - сухий порошкоподібний продукт, до складу якого входять: відмивочний реагент широкого спектра дії на компоненти накипу, який не викликає корозію і руйнування матеріалів теплового обладнання, органічні фосфонати - специфічні комплексони по іонів кальцію і заліза, інгібітор корозії - пасиватор поверхонь з чорних і кольорових металів і їх сплавів (в т.ч. алюмінію) - створює тонку плівку, що захищає від корозії протягом 2-3 місяців, і не впливає на швидкість теплообміну.

Витрата сухої речовини становить 1 кг на 1 кг видаляється накипу в залежності від її складу. На його основі готуються 5-15% миючі розчини шляхом розчинення розрахункової кількості кошти в воді. Воду можна використовувати не пом'якшену, тобто прямо з артезіанської свердловини. При розчиненні речовини у воді бажано користуватися гумовими рукавичками, щоб уникнути алергічних реакцій шкіри. Розчин подається в систему і здійснюється його циркуляція до розчинення накипу і залізистих відкладень. Найбільша швидкість відмивання досягається при температурі розчину 40-60 °С.

Обов'язковою умовою здійснення промивки є забезпечення протоку миючого розчину по всіх каналах, ходах і трубах. Необхідний час промивки визначається індивідуально для кожного об'єкта за результатами контролю за процесом очищення, але не менше 5 годин.
Після проведення процесу видалення накипу, обладнання промивається водою. Додаткової пасивації металевих поверхонь не потрібно.
Технічні характеристики
Артикул85754
Артикул компаніїЛВХ
Вага1 кг
Вага нетто1 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 30.01.2023
Додано: 05.05.2016
Ідентифікатор: 85754
Теплоізоляція