РАСПРДАЖА! Труба для теплої підлоги REHAU RAUTHERM S d = 17 мм

Немає в наявності
Продавець: Тепло-Пром
РАСПРДАЖА! Труба для теплої підлоги REHAU RAUTHERM S d = 17 мм
З чим асоціюється у покупця труба для теплої підлоги Rehau? В першу чергу з надійністю, довговічністю і багаторічною гарантією від іфіціального представництва німецького концерну. Випускаючи виключно трубу для теплої підлоги найвищої зшивання Pe-Xa, Рехау підкреслює свою безкомпромісність у боротьбі за якість своєї продукції. І нехай ціна на трубу Rautherm S з першого погляду здасться трохи вище від ціни своїх конкурентів, представництво намагається щороку проводити акції для монтажних організацій і продає трубу для теплої підлоги рехау з додатковою знижкою.

Основні переваги теплої підлоги Рехау:

Тепловий комфорт
Завдяки низькій температурі і оптимальному розподілу температур по висоті приміщення системи підлогового опалення / охолодження REHAU забезпечують підвищений тепловий комфорт за рахунок низькотемпературного променистого обміну. На відміну від традиційних систем опалення, при даному способі опалення / охолодження досягається оптимальний мікроклімат в приміщенні.
Економічність
За рахунок підвищеної променистої складової теплового балансу систем підлогового опалення / охолодження REHAU тепловий комфорт в режимі опалення відчувається вже при досить низьких температурах повітря в приміщенні. Це дозволяє знизити температуру повітря в приміщенні на 1-2 ° С. За рахунок цього можливо знизити річні витрати енергії від 2 до 6% в цілому по будівлі.
Екологічність
За рахунок високої теплопродуктивності при низьких температурах теплоносія системи підлогового опалення / охолодження REHAU легко можуть бути скомбіновані з конденсаційними газовими котлами, тепловими насосами або сонячними колекторами.
Не викликає алергії
Завдяки низькій величині конвективних потоків системи з використанням труб для теплої підлоги REHAU створюють мінімальну рухливість повітря в приміщенні. При цьому відсутня циркуляція дрібно-дисперсної пилу, що зберігає легені, особливо у людей, які страждають алергією.
Привабливий дизайн без опалювальних приладів
Системи підлогового опалення / охолодження:
- Дозволяють вільно розташовувати меблі
- Дають архітекторам свободу проектних рішень
- Зменшують небезпеку отримання травм в дитячих садках, школах, лікарнях чи будинках престарілих
Нормативні температури в приміщеннях:
- Житлові приміщення і кімнати відпочинку 20 ° С
- Ванні кімнати 24 ° C
Нормативні показники максимальної температури в приміщеннях:
- Для сидячої діяльності 19 ° C
- Для несідячей діяльності 17 ° C
- Для офісів 20 ° C
- Для ванн 24 ° C
- Для спалень 15-18 ° C
Температура підлоги
Серед усіх огороджень приміщення підлогу займає особливе положення, оскільки тут мова йде про контактної поверхні, що має важливе значення для теплового балансу людської стопи. Тут встановлені межі за медичними показаннями, які необхідно враховувати при проектуванні і монтажу систем підлогового опалення:
- В зонах постійного перебування 26 ° C
- Для приміщень або зон з тимчасовим перебуванням людей (граничні зони) 35 ° C
Технічні характеристики
Артикул60138
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 06.11.2022
Додано: 26.03.2015
Ідентифікатор: 60138
Aquatherm Kyiv 2024