Розпродаж! Труба для теплої підлоги GOLAN 16/2 PE-RT Спецпропозиція!

Немає в наявності
Продавець: Тепло-Пром
Розпродаж! Труба для теплої підлоги GOLAN 16/2 PE-RT Спецпропозиція!
Світовий лідер у виготовленні продукції із зшитого поліетилену, що експортує свою продукцію в 42 країни світу, пропонує самі надійні і довговічні труби для теплої підлоги (термін служби до 150 років!)

Труба Golan PE-RT d16x2,0 мм для укладання теплої підлоги

    Труба Golan PE-RT для теплої підлоги стала наступним кроком на шляху розвитку полімерних труб після труб РЕХ. Зберігши всі переваги поліетиленових труб, завдяки новій технології захисту від проникності кисню і позбувшись від властивих металополімерних трубах недоліків, труби PE-RT сьогодні стали однією з найбільш досконалих систем трубопроводів для укладання водяної теплої підлоги.

    Властивості труби Golan PE-RT дозволяють використовувати її при робочих температурах носія до 95 °, а в короткочасних режимах - до 120 ° С, тобто переважно в системах гарячого водопостачання та опалення. Тому сміливо можна сказати, що труба Golan PE-RT є універсальною.

   

    Слід також сказати, що на старіння труб та опалювальних систем впливає розчинений в теплоносії кисень, що проникає диффузионно крізь стінки труб. Завдяки шару EVOH (кисневого бар'єру) в трубі Golan PE-RT проникнення кисню в теплоносій через стінки менше 0,01 г / м3 в день, що значно перевищує вимоги DIN 4726 (0,1 г / м3).

Труби для теплої підлоги, опалення та водопостачання Golan PE-RT мають наступні властивості:

Довговічність. Термін служби труб PE-RT при температурі 60º і тиску 6 Атм. становить мінімум 100 років (згідно випробуванням лабораторії «Bodycote Polymer AB»).
Висока температурне опір. Робоча температура труб PE-RT для для теплої підлоги, опалення та водопостачання становить 95º. Однак випробування тій же лабораторії показали, що даний вид труб нормально працює і при температурах 110º - 120º.
Місце висока еластичність. Навіть при температурі -20º труби залишаються еластичними (м'якими в укладанні). Монтаж труб можливий навіть в самих жорстких температурних умовах - до -50º. При цьому труби не тріскаються і не розшаровуються, але стають більш жорсткими.
Можливість використання різних видів з'єднань (насувна гільза, обтискні пресові з'єднання, з'єднання під скрутку, клейові, зварні та інші з'єднання).
Дуже висока ударна в'язкість навіть при негативних температурах. Провести механічне пошкодження труб - PE-RT для теплої підлоги, опалення та водопостачання при монтажі практично неможливо.
Тріщиностійкість. Допускається заморожування рідини в трубі, яка після відтавання повністю приймає свої первинні характеристики і розміри.
          Протягом 30-ти років з дня заснування, «Голан» є одним з найбільших виробників труб РЕХ із зшитого поліетилену, впевнено займаючи місце в десятці провідних світових виробників.
         «Голан Пластик Продактс" - підприємство з сучасною, постійно оновлюється технологією, на основі якої проводиться трубна продукція під брендами GOLAN-AQUA-PEX, MULTYGOL і FLEXIGOL. Труби, вироблені з використанням сучасних пластикових матеріалів на основі поліетилену, перевершують за своїми властивостями більшість металевих і мідних труб.
Розраховані на роботу при температурах до 95 ° С і високому тиску, будучи гнучкими і стійкими до корозії, а також гарантують швидкий і нетрудомісткий монтаж, труби виробництва «Голан Пластик Продактс» знайшли широке застосування в системах центрального водопостачання, опалення та внутрішньої розводки, а також в промисловості як трубопроводів, стійких до агресивних хімічних і абразивним сумішей.
«Голан Пластик Продактс» виробляє різноманітну трубну продукцію діаметром від 12 до 500 мм і виконує системні поставки, що включають з'єднувальні елементи і необхідні інструменти.
«Голан» експортує продукцію в більш ніж 40 країн Європи, Африки, Південної та Північної Америки.
Виробництво і продукція регулярно перевіряються представниками провідних європейських сертифікаційних центрів на відповідність численним стандартам, включаючи ISО 9001.
Труби «GOLAN-AQUA-PEX» пластичні, мають високу міцність і антикорозійними властивостями, дозволяють здійснювати швидкий монтаж систем. Ці якості роблять труби «GOLAN-AQUA-PEX» кращими в порівнянні з трубами, виробленими за іншими технологіями з використанням металу, міді та поліетиленів різної конфігурації.
Одне з найважливіших переваг труб «GOLAN-AQUA-PEX» - стійкість до високих температур. Жоден вид поліетилену не зможе витримати розрахунковий тиск до 24 атмосфер в тому ж температурному режимі. При порівняльному випробуванні після годинного прогрівання до 160 ° С труб з різного виду поліетилену, тільки труби «GOLAN-AQUA-PEX» зберегли свою форму і фізичні властивості.
В рамках роботи відділу по гарантії і контролю якості готової продукції труби «GOLAN-AQUA-PEX» проходять 100% -у перевірку на відповідність розмірів, фізичних і хімічних властивостей труби. Проводяться стендові випробування для визначення максимального терміну експлуатації труби в умовах, наближених до реальних. Тільки після отримання всіх позитивних результатів, трубі присвоюється знак якості.
Властивості труб «GOLAN-AQUA-PEX» і висока культура виробництва підтверджені знаками якості ряду Європейських інститутів Стандартизації. Використання труб «GOLAN-AQUA-PEX» для внутрішньої розводки систем водопостачання та опалення зробило революцію на будівельному ринку.
«GOLAN-AQUA-PEX»
Матеріал, що використовується для виробництва труб «GOLAN-AQUA-PEX» володіє низьким коефіцієнтом гідравлічного опору, виключає накопичення відкладень на внутрішній поверхні, характеризується низьким коефіцієнтом теплопровідності.
Труби «GOLAN-AQUA-PEX» для холодної та гарячої води поставляються в бухтах довжиною до 100м, вже вставленими в захисну гофровану трубу. Двоколірні захисні труби володіють спеціально-розробленими властивостями, такими, як термостійкість, гнучкість і міцність на розрив. Немає необхідності використання теплоізоляційних матеріалів при проводці труб «GOLAN-AQUA-PEX» у поєднанні із захисною гофрованою трубою.
Система дозволяє провести легку і швидку заміну, т. К. Вся сполучна арматура розташована в легко доступних місцях. Монтаж виконується паралельним методом, при якому від центрального водорозбірного вузла розходяться труби для кожного споживача в системі. Подібне проектне рішення гарантує подачу необхідного обсягу води кожному споживачу. Простота і технологічність системи дозволяє скоротити час установки більш, ніж в 2 рази в порівнянні з іншими системами, а також знизити витрати на монтаж та подальшу експлуатацію.
Універсальна металопластикова труба
Найважливішим елементом металопластикових труб є багатошарова труба із середнім алюмінієвим шаром. Шар алюмінію, сполучається фронтально лазерним методом, зовні і зсередини покритий шаром структірованного поліетилену. Сполуки алюмінію встик, а не в напустку, забезпечує точне прилягання сполучних деталей. Алюміній і пластик з'єднуються один з одним спеціальним сполучною шаром, який не дозволяє трубі розшаровуватися.
Багатошарова труба PEX / AL / PEX виготовляється з двох різних матеріалів і тим самим об'єднує в собі переваги як труби з пластмаси, так і металевої труби.
До найважливіших особливостей цих труб можна віднести:
• повну герметичність від проникнення кисню в робоче середовище, що позбавляє від необхідності застосування антидифузійних покриттів
• легкість додання трубі необхідної монтажної спрямованості та форми
• відсутність «пам'яті» форми, т. Е. Мимовільного віку труби до первісної складської або транспортної рулонної формі, завдяки чому труба під час укладання зберігає необхідну спрямованість і монтажну форму, не проявляючи тенденцій до скручування
• малий коефіцієнт лінійного подовження, величина якого приблизно в п'ять разів менше, ніж у труб, виконаних цілком з пластмаси - це властивість дозволяє передбачати набагато менші розміри компенсаційних вузлів при монтажі трубних систем
• мала шорсткість і, відповідно, малий коефіцієнт гідравлічного опору
• абсолютна стійкість до корозії
• прекрасні робочі параметри - максимальна температура + 95 ° С, максимальний тиск 10 бар.
Труби в залежності від діаметра, випускаються і поставляються в 50-, 100-, 200-метрових рулонах, а також в 5-ти метрових прямих відрізках. Зручний для використання широкий діапазон вироблених діаметрів труб - від 14x2 до 32x3 мм, що дозволяє монтувати як малі, так і великі по протяжності трубні ділянки, системи або мережі. Дану трубу можна використовувати не тільки для обв'язки систем радіаторного централізованого і підпільного опалення, але і в системах гарячого і холодного водопостачання.
Висока якість багатошарових труб підтверджено сертифікатом DIN EN ISO 9002. Виріб відзначено німецькими сертифікатами DVGW, SKZ.
Багаторічний експлуатаційних досвід, а також високу якість всіх елементів є підставою 10-ти річної гарантії за умови застосування та монтажу повнокомплектною системи.
Труби «GOLAN-AQUA-PEX» виробляються із зшитого поліетилену, що володіє високою молекулярною вагою, за допомогою хімічного процесу, що протікає при високих температурах і тиску. В ході процесу молекули поліетилену з'єднуються між собою, утворюючи таким чином молекулярну мережу, поліпшує властивості звичайного поліетилену і додає йому, по суті, характер нової речовини. В ході процесу зшивання поліетилен перетворюється з термопластичного речовини в термоеластіческое. Ця речовина має стабільної молекулярною структурою, яка повідомляє йому стійкість при вкрай високих температурах і тиску, а також стійкість до стирання і хімічного впливу.
Труби розраховані на робочий тиск в 10 бар і на робочу температуру 95 ° С.
Вони можуть, втім, витримувати коливання температури, які доходять до 120 ° С.
Технічні характеристики
Артикул60135
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 06.11.2022
Додано: 26.03.2015
Ідентифікатор: 60135
Aquatherm Kyiv 2024