Недорога гребінка для теплої підлоги в зборі на 10 контурів ROSSINI. Акція!

Немає в наявності
Продавець: Тепло-Пром
Недорога гребінка для теплої підлоги в зборі на 10 контурів ROSSINI. Акція!
Недорога гребінка для теплої підлоги в зборі ROSSINI. Акция! Гарантія.

Недорога гребінка для теплої підлоги в зборі ROSSINI. Акция!
У комлектацию входити: 2 латунних колектора 1 »з адаптерами для труб 16х2 (на подаючись Встановлені вітратомірі, на зворотнього - термоклапана), насос ціркуляційній 25-40 або 25-60, кран з термоголовкою и виносний датчик температури (налаштування від 25 до 55 градусів), 2 термометра, зворотнього клапан, спускніка Повітря, злівній кран, кран на зворотнього лінію. Даній колектор Повністю готовий до ЕКСПЛУАТАЦІЇ и может буті встановлений даже звічайній Споживачем. Гарантія -1 рік. Термін служби - 25 років

Переваги использование

 - Система дозволяє комбінуваті нізькотемпературне підлогове и класичне опалення без! Застосування других регулююча та змішувальніх компонентів.

- Дозволяє Забезпечити простий І швидко монтаж системи, что складається з 2-12 контурів теплої підлоги, з постійною температурою опалювальної води.
- Можливо універсальне использование для різного типу та діаметру опалювальної труби помощью затіскного з'єднання типу EUROKONUS.

Робоче описание Система працює на прінціпі змішаного регулювання и Призначено для систем підлогового опалення, Які розраховані на постійну температуру води.
Установка температури вхідної води (за проектом) проводитися на термостатічною голівці з виносний датчиком, діапазон настройки температури 20 - 60˚ С.
Степень Відкриття двоходового термостатічного вентиля регулярно встановлен на температуру, вімірювану виносний датчиком термостатічною головки, Який встановлений в Нижній частіні насосної групи.
При відкрітому вентилі гріюча вода Надходить у розподільнік и змішується з водою, что Надходить з обратки контуру теплої підлоги. Датчик, Який знімає температуру змішаної води, что Надходить в теплу підлогу, Постійно управляє термостатом на вході и Забезпечує таким чином підмішування води, для Досягнення бажаної температури.

Ціркуляційній насос змішувальної системи поставляється в залежності від потужності системи (передбачається проектом) i встановлений так, щоб напрямок Обертаном (див. Стрільця на корпусі насоса) збігалося з напрямком входу опалювальної води в систему. Насос Забезпечує ціркуляцію опалювальної води в контурах теплої підлоги, незважаючі на степень Відкриття або закриття термостатічного вентиля на вході в систему. Гідравлічна настройка опалювальних контурів проводитися за помощью
Окремий регулююча вентілів и вітратомірів на корпусі розподільніка.

Принцип роботи колектора ROSSINI для теплої підлоги

  Для ПІДТРИМКИ нізькотемпературного режиму в системе теплої підлоги на подачі в колектор встановлений двоходовій кран з термоголовкою и виносний датчиком (зондом). При зніженні температури теплоносія в контурах т / п термоголовка відкрівається более и підмішує в колектор гарячий теплоносій, при Авторитети остіглій теплоносій идет по обратке в ко Найбільш оптимальна різниця между температурою подачі и обратки винна буті 5-10С. Насос Забезпечує постійну ціркуляцію теплоносія Всередині контурів статі, тім самим гарантуючі рівномірній и регулярний прогрів.

  У зв'язку з тім, что довжина контурів теплої підлоги может буті різною, гідравлічний Опір в контурах відрізняється, что видно за Показники вітратомірів. За більш коротким контуру буде прагнуті протікаті натбольшее Кількість теплоносія. Для Досягнення в різніх по довжіні контурах однаково протоки нужно зменшуваті або збільшуваті гідравлічний Опір с помощью вітратомірів (з вітратоміра треба зняти стопорне кільце - чорне пластикове кільце в підставі и обертаті расходомер трімаючі его за чорне пластикове Підстава).

  При необхідності Відключення одного контуру т / п нужно використовуват термоклапан.

  Для Досягнення найбільш оптімальної тепловіддачі т / п при укладанні труби діаметром 16 мм, крок укладання труби винен буті 150 мм.

  Максимально рекомендована довжина труби в контурі винна буті не больше 80 м.
Технічні характеристики
Артикул60132
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 06.11.2022
Додано: 26.03.2015
Ідентифікатор: 60132
Теплоізоляція