Газовий котел Атон А О Г В М 12,5 Е

Немає в наявності
Продавець: Теплополис
Газовий котел Атон А О Г В М 12,5 Е
Котли Атон А О Г В М 12,5 Е - це унікальний продукт, що поєднує в собі європейський дизайн і якісне фарбування з здатністю працювати в екстремальних умовах українських опалювальних систем.

Котли Атон А О Г В М 12,5 Е призначені для роботи в системах, як з природною, так і з циркуляцією за допомогою насоса. Енергонезалежні котли мають малий гідравлічний опір і забезпечують циркуляцію води без насоса. За своїми габаритами побутові газові котли є компактними і придатні до установки в коридорі, на кухні та іншому (дозволених законодавством) приміщенні. Монтажна площа становить 0,5 м2.

У виробництві використовується автоматика безпеки та регулювання SIT (італійського виробництва), в комплектацію якої входить регулятор тиску газу, що забезпечує номінальний тиск газу, що подається на пальники, незалежно від зміни тиску в системі газопостачання. Вмонтований фільтр очищення захищає внутрішню частину газової автоматики від неякісного газу. Автоматика енергонезалежного типу дає можливість забезпечити надійну роботу котлів незалежно від стабільності подачі електрики в приватне домоволодіння.
Технічні характеристики
Артикул59624
БрендАтон Груп
Вага50 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 22.10.2018
Додано: 27.01.2015
Ідентифікатор: 59624
Теплоізоляція