Свод ТВН Екстра, 1 кг. універсальний

Немає в наявності
Продавець: СВОД
Свод ТВН Екстра, 1 кг. універсальний
Найгострішою проблемою при експлуатації теплообмінного і теплоенергетичного обладнання є утворення відкладень різних типів (накипу), що призводить до перевитрати енергоресурсів, зниження пропускної здатності водяного тракту.
Саме для боротьби з такими проблемами було розроблено Професійний засіб «свод ТВН ЕКСТРА» для очищення систем опалення та промислових установок від залізоокисних і карбонатно-кальцієвих відкладень.
«свод ТВН ЕКСТРА» - біле мелкокристаллическое речовина, що містить активний композит, інгібітор корозії. На його основі готуються 10% миючі розчини шляхом розчинення розрахункової кількості засобу у воді. Ці розчини застосовуються для видалення карбонатно-кальцієвих і залізоокисних відкладень з поверхонь нагріву парових та водогрійних котлів, конденсаторів турбін, трубопроводів теплових мереж, теплообмінників і випарних установок.
Застосуємо для мідних, сталевих, нержавіючих, алюмінієвих поверхонь.
застосування:
Максимальна активність по видаленню накипу досягається при температурі отмивочного розчину 20-40 ºС. Обов'язковою умовою здійснення промивки є забезпечення протока миючого розчину по всіх каналах, ходах і трубам відмиваємо обладнання. Після проведення процесу видалення накипу, обладнання промивається водою. Додаткової пасивації металевих поверхонь не потрібно.
«свод ТВН ЕКСТРА» є повністю біорозкладаним хімічним продуктом, а водні розчини на його основі не порушують режиму роботи очисних споруд.
Технічні характеристики
Артикул57448
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 25.12.2018
Додано: 18.11.2014
Ідентифікатор: 57448
Aquatherm Kyiv 2024