Відображуюча ізоляція (полотно ППЕ фольговане) самоклейка 10 мм

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Відображуюча ізоляція (полотно ППЕ фольговане) самоклейка 10 мм
Ізоляційний матеріал на основі спіненого поліетилену, покритий металізованою фольгою, яка наноситься методом термічної зварки і відполірована до коефіцієнта відбиття не менше 97%.

Відображуюча ізоляція дозволяє не тільки надати інженерним комунікаціям естетичний вигляд, але й запобігти тепловим втратам, оскільки фольга служить дзеркалом, що відображує тепло. Це збільшує термін служби обладнання, захищає від електромагнітного та теплового випромінювання.

Застосовується для тепло- і пароізоляції огороджувальних конструкцій будівель, для ізоляції трубопроводів, повітроводів, зовнішніх систем холодного і гарячого водопостачання, баків, холодильних камер, труб великого діаметру для захисту від механічних пошкоджень та ультрафіолетового випромінювання. Матеріал також використовується для ізоляції джерел тепла при будівництві лазень і саун, як відображуючий тепловий екран за опалювальними приладами (радіаторами опалення), підвищуючи ефективність роботи радіатора на 20-30%.

Фольгована ізоляція незамінна в якості тепловыдображуючого екрану в конструкції "тепла підлога" для підвищення ефективності обігріву. Вона дозволяє знизити енерговитрати, скоротити час нагріву системи, зменшити тепловтрати.

Відображуюча ізоляція найкращим чином доповнює традиційний утеплювач при будівництві будівель з низькими стелями, підвищуючи тепловий опір перекриттів без значного збільшення їх товщини.

Товщина: 10 мм
Розміри рулону: 1х50 м
Тип: самоклейка.
Технічні характеристики
Артикул39608
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.09.2019
Ідентифікатор: 39608
Aquatherm Kyiv 2024