ароматизатор саунамед для сауни Ароматизатор Шпітцнер

Немає в наявності
Продавець: Свiт Саун
ароматизатор саунамед для сауни Ароматизатор Шпітцнер
Застосовується для посилення лікувального ефекту сауни. Покращує потовиділення і активізує обмін речовин, полегшує дихання і адаптує до високої температури, сприяє виведенню токсинів з організму, покращує кровообіг.
Містить: камфору, ментол, евкаліптова, гірської сосни, шишок європейської ялиці, терпентінное ефірне. Поєднання камфори, ментолу, олії евкаліпта і гірської сосни благотворно впливає на весь організм.
Камфора активізує центральну нервову систему (ЦНС), посилює дихання, роботу серця, нормалізує кровообіг.
Ментол використовується для лікування застуди, ревматизму, для зняття м'язових болів від утоми.
 евкаліпт має антибактеріальну дію, перешкоджає розмноженню мікроорганізмів і очищає повітря. Стимулює регенерацію тканин і сприяє насиченню крові киснем. Відновлює рівновагу в період емоційного спаду, підсилює концентрацію уваги.
 гірська сосна має відхаркувальну і протикашльову дію, усуває запальні процеси в носоглотці і дихальних шляхах, використовується для профілактики і лікування грипу.
шишки ялиці європейської допомагає при вегето-судинної дистонії, при втомі очей (комп'ютер, читання), полегшує стан при передменструальному синдромі, невралгіях, усуває гнійничкові і вугрові ураження шкіри.
Технічні характеристики
Артикул31667
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.06.2022
Ідентифікатор: 31667
Теплоізоляція