Килимок з підігрівом (з регулятором)

Немає в наявності
Килимок з підігрівом (з регулятором)
Килимок з підігрівом традиційно призначений для обігріву тіла та сушки взуття.Найпоширеніше використання килимка - обігрів ніг на робочому місці або вдома, використання в домашніх фізпроцедурах для запобігання сезонним простудам, загостренням хронічних захворювань, сушка взуття. Експлуатувати можна на будь-яких рівних поверхнях, в умовах, що виключають потрапляння рідини на килимок. Живиться килимок від побутової електромережі 220В.
По ньому можна ходити, сидіти чи лежати. Також можна використовувати для сушки мокрого взуття, грибів, фруктів. Однак бажано в цей період час від часу контролювати температуру нагріву на дотик. Дозволяється використовувати для сушіння одягу лише, коли одяг віджатий і не має помітних підтікань води.
Всередину килимка вкладений тепловідбивний матеріал, який підсилює температуру нагріву з однієї сторони та знижує втрати тепла з іншої. Визначити де «низ», а де «верх» можна поклавши щойно увімкнений килимок між долоні – де швидше нагріється – то «верх». Максимальна температура нагріву 40 °С.
Технічні характеристики
Артикул30259
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складінеобхідно замовляти
Оновлення: 17.01.2020
Ідентифікатор: 30259
Aquatherm Kyiv 2024