Електроопалення. Обігрівачі електричні. Конвектори, керамічні обігрівачі, інфрачервоні обігрівачі

.
+3809833772 XX XX +38098337723
Гостомель
Продавець: ТЕПЛОСПЕКТР
Електроопалення. Обігрівачі електричні. Конвектори, керамічні обігрівачі, інфрачервоні обігрівачі
Модельний ряд, технічні характеристики, ціни конвекторів, керамічних обігрівачів, інфрачервоних обігрівачів см. В нашому інтернет-магазині teplospektr.com.ua
Все для опалення будинку, для опалення квартири, дачі, офісу, складу, магазину, кафе...
Великий вибір обігрівачів. Конвектори Dimol, Sun Way, Тепла компанія, Економ, з механічним регулятором або з електронним управлінням.

Недорогі вітчизняні конвектори та електричні панелі відмінно підійдуть для монтажу систем економного електроопалення в будинку, на дачі, в офісі, на складі. Ви можете купити обігрівачі настінні, підлогові (на нерухомих або колісних підставках) або з універсальним кріпленням.

Керамічні обігрівачі Teploceramic (Теплокерамік), Венеція (Venecia), Sanglass (Тепла компанія), Dimol (дімол), Optilux (ОПТІЛЮКС), Sun Way. Керамічні обігрівачі щороку користуються все більшою популярністю. Дуже цікаві моделі "під мармур" і моделі з фотодруком.

Панелі керамічні Теплохвильові (інфрачервоні) Teploceramic (Теплокерамік) - прекрасна альтернатива традиційному газовому опаленню. Служать для монтажу автономного електричного опалення. Чудовий дизайн. Панель не тільки виконає свою опалювальну функцію, а й стане окрасою найвишуканішого інтер'єру.

Варто також звернути увагу на керамічні панелі Venecia (Венеція), які також можуть стати як основною системою опалення, так і в якості додаткового обігріву.

Стильні та красиві обігрівачі Sanglass зі склокераміки не тільки обігріють ваше житло або офіс, а й прикрасять його "своєю присутністю".

Заслуженим увагою покупців користуються і керамічні обігрівачі Optilux і Dimol. Ці керамічні панелі також виконані в декількох колірних рішеннях.

Обігрівачі Optilux Ви можете замовити будь-якого відповідного Вам кольору з палітри RAL.

А керамічні обігрівачі Dimol Ви можете замовити не тільки стандартних кольорів, але і з фотодруком. Великий вибір малюнків різних тематичних колекцій, які ідеально впишуться в ваш інтер'єр. Крім того обігрівачі Dimol оснащені регуляторами - звичайними і програмованими. Що важливо для економії коштів витрачених на опалення Вашого будинку або квартири, або будь-якого іншого об'єкта.
Технічні характеристики
Артикул51328
Умови постачання
Доставкадоставка по країні
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 09.04.2024
Ідентифікатор: 51328
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії ТЕПЛОСПЕКТР - 10 позицій
Теплоізоляція