Сонячні ваккумні колектори Het PipeHeat Pipe 58/1800-R20

Немає в наявності
Продавець: УкрСТК
Сонячні ваккумні колектори Het PipeHeat Pipe 58/1800-R20
Вакуумні сонячні колектори всесезонного використання типу Heat Pipe 58/1800-R20 призначені для гарячого водопостачання, підтримки системи опалення, підігріву води в басейні. Вони найбільш ефективні та економічно вигідні в порівнянні з іншими типами колекторів для експлуатації в нашій кліматичній зоні з холодними сніжними зимами і великою кількістю похмурих днів. Завдяки новітній конструкції вакуумних труб вони ефективно працюють з мінімальними тепловими втратами навіть при низьких температурах (до -50? С), а також при розсіяному сонячному випромінюванні.
Кількість ваккумних труб: 20
Розміри колектора: 2020 * 1825 * 155 мм
переваги:
У вакуумному сонячному колекторі Heat Pipe внутрішня колба, що поглинає сонячне випромінювання, відокремлена від навколишнього середовища вакуумом, що дозволяє практично повністю усунути втрати тепла в навколишнє середовище за рахунок теплопровідності і конвекції. Втрати на випромінювання в значній мірі усуваються за рахунок застосування селективного покриття.
Сонячний вакуумний колектор Heat Pipe забезпечує збір сонячного випромінювання в будь-яку погоду незалежно від зовнішньої температури повітря (до -50? С). Коефіцієнт поглинання таких колекторів більше 95%. Ізоляція у вигляді вакууму дозволяє уникнути втрат тепла. При низьких температурах вакуумна трубка як би "замикається" і не відбувається втрат тепла через колектор.
Передача тепла відбувається через мідний приймач тепла, що знаходиться у верхній частині вакуумних труб, через який тепло передається незамерзаючої рідини опалювального контура. Завдяки цьому опалювальний контур відокремлений від вакуумних труб, тому при пошкодженні однієї трубки сонячний колектор продовжує працювати. Процедура заміни трубок дуже проста, при цьому немає необхідності зливати незамерзаючу рідину.
Завдяки циліндричної формі вакуумних труб сонячні промені падають на поверхню перпендикулярно до осі трубки. Це призводить до отримання більшої енергії з одиниці теплопріемной поверхні, навіть якщо сонце світить під "незручним" кутом під час сходу і заходу. Тобто в будь-який час дня під прямим сонячним випромінюванням постійно знаходиться частина абсорбуючої речовини вакуумної трубки. Це як би плоский колектор, що повертається за сонцем. Вакуумні трубки поглинають і так званий дифузійний світло, коли сонце закрите хмарами.
Вакуумна колба виготовлена ​​з високоміцного боросилікатного скла, що витримує удари граду розміром до 25 мм.
Переваги вакуумних сонячних колекторів перед плоскими починає особливо проявлятися при температурі повітря нижче +15 ˚. При негативній температурі повітря вакуумним сонячним колекторам альтернативи немає.
Сонячні колектори встановлюються як на горизонтальних поверхнях за допомогою металевих рамок, так і на скатних покрівлях. Колектори слід встановлювати строго на південь. Залежно від широти місцевості визначається кут нахилу колектора. Для широти Києва цей кут складає 55-65 градусів.
Продукція компанії завоювала безліч нагород і має сертифікати якості (тестування обладнання на відповідність якості і надійності) Німеччини, США, Канади, Австралії, Європейського Союзу, Кореї, Китаю та інших країн.
У травні 2009 року на міжнародній конференції з сонячним технологіям в Сан-Дієго (США) компанія отримала найвищу нагороду за якість продукції та технічні рішення.
Технічні характеристики
Артикул29876
Вага77 кг
Умови постачання
Доставкадоставка по регіону
Наявність на складіприсутній на складі
Оновлення: 27.09.2019
Ідентифікатор: 29876
Теплоізоляція