Труби ПВХ (PVC-TR) прозорі вже на складі в Києві

Труби ПВХ (PVC-TR) прозорі вже на складі в Києві

Наш асортимент поповнився новою продукцією - прозорі труби ПВХ (PVC-TR) виробництва німецької фірми GEHR.
Прозорі труби ПВХ, виробництва GEHR (Німеччина), виготовлені з непластифікованого полівінілхлориду (НПВХ). Прозорі труби ПВХ - широко застосовуються при будівництві басейнів, при монтажі оглядових вставок на хімічних і фармацевтичних трубопроводах, в моделюванні, рекламі, медичних лабораторіях і при виробництві нестандартних зварних ємностей для виготовлення рівнів рідини.

Перевагою прозорих труб ПВХ є їх стійкість до впливу хімічно агресивних і шкідливих речовин, токсичних розчинів, а так само до утворення бактерій. Прозорі труби ПВХ мають низьку теплопровідність і забезпечують електроізоляцію.
Робочий тиск в трубах PVC залежить від товщини її стінок і температурою середовища, що транспортується. З'єднання труб між собою може здійснюватися за допомогою звичайних клейових фітингів ПВХ і здійснюється досить просто, достатньо нанести спеціальний клей на поверхні, які склеюються і відразу ж з'єднати їх. Трубопровід можна почати експлуатувати вже через 15 хвилин після склеювання.

Труби прозорі ПВХ поставляються в відрізках по 5 м.п.
Асортиментний ряд прозорих труб ПВХ компанії GEHR представлений діаметрами від 8 мм до 160 мм.
Зараз на нашому складі в Києві представлені наступні діаметри від 20 мм, 25, 32 мм і 40 мм. Інші діаметри наша компанія готова поставити на Ваше замовлення в найкоротші терміни.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9115
Теплоізоляція