"Сім'я Трейдинг Україна" представила інноваційний матеріал "ARPRO"

"Сім'я Трейдинг Україна" представила інноваційний матеріал "ARPRO"

Компанія "Сім'я Трейдинг Україна" отримала статус офіційного дистриб'ютора "ARPRO".

ARPRO - це високоякісний технічний матеріал, сополімер пропілену що володіє унікальним поєднанням властивостей, вигідних і для виробника, і для кінцевого споживача, а саме: конструкційна міцність при малій масі, стійкість до зовнішніх впливів, теплоізоляційні властивості, стійкість до впливу хімікатів, шумоізолюючі властивості і Рециклюємий.
Матеріал ARPRO має дуже високу щодо міцності до маси, що дозволяє виготовляти з нього несучі конструкції, незначно змінюють свою форму або конфігурацію. Крім того, матеріал ARPRO дозволяє знизити загальну масу системи, що забезпечує економію енергії і зниження споживання палива.
поглинання енергії
Матеріал ARPRO здатний ефективно протистояти зовнішнім впливам і поглинати енергію, що дозволяє виробу з нього витримати багаторазові ударні впливи без пошкодження і повернутися у вихідну форму.
Матеріал ARPRO зберігає свої властивості в широкому діапазоні температур і є ізотропіческім, тобто його здатність до поглинання енергії не залежить від напрямку впливу.
Завдяки хорошим теплоізоляційним і звукоізоляційним властивості матеріал ARPRO ідеально підходить для застосування в секторі систем типу HVAC-R (Heating, Ventilation, Air-Conditioning and Refrigeration - опалення, вентиляція, кондиціонування повітря і охолодження). Конструктивна гнучкість матеріалу ARPRO забезпечує універсальність розміщення ключових компонентів систем типу HVAC-R (насоси, нагрівачі, клапани, теплообмінники, керуючі механізми) з метою поліпшення їх ізоляції.
Матеріал ARPRO дозволяє створювати витончені тривимірні форми, засувки, вставки і кабельні канали. Кожуха з матеріалу ARPRO полегшують технічне обслуговування завдяки простоті збірки і організованою структурою.
Матеріал ARPRO допускає інтеграцію кріпильних елементів і скорочує кількість заклепок, шурупів, кліпс і подібних елементів, які замінюються замковими з'єднаннями. Це радикально зменшує витрати на зборку, а також спрощує установку різних компонентів і їх обслуговування / ремонт в процесі експлуатації.

Завжди раді взяти участь у вирішенні поставлених Вами завдань!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9106
Aquatherm Kyiv 2024