Починається новий купальний сезон 2017 року
Ультрафіолетові дезінфікуючі установки QUANTUM, що працюють на новому принципі. У них класичне дію УФ-випромінювання доповнено і посилено фотокаталітичним окисленням забруднень.

Починається новий купальний сезон 2017 року

2017 рік для всіх нас почався нелегко. Однак ми продовжуємо працювати. Колись письменник Г. А. Федосєєв сказав: "чим важче дорога, тим повніше відчуття життя". Ці труднощі створюють певні клопоти, проте на технічний рівень наших робіт не вплинули.
На сьогодні ми налагодили досить регулярні поставки хімії для басейнів і обладнання. Приємно, що складна в наш час логістика, тим не менш, не суттєво впливає на роздрібну ціну наших товарів. Наші основні постачальники намагаються успішно конкурувати на ринку. Тому у нас з'явився досить значний перелік нових інноваційних товарів.
Серед них нові забарвлення якісного іспанського лайнера вже за ціною, недорогого в минулому році, канадського аналога.
Ті, хто отримав більшу популярність на нашому ринку електронагрівачі і теплообмінники англійського виробника ELECRO доповнилися електронагрівачем для невеликих басейнів і СПА Elecro NANO. Він сконструйований так, щоб дозволити підібрати діапазон потужності від 1 до 6 кВт.
Лінійка ELECRO поповнилася так само генераторами тепла, що працюють від сонця, і ультрафіолетовими дезінфікуючими установками QUANTUM, що працюють на новому принципі. У них класичне дію УФ-випромінювання доповнено і посилено фотокаталітичним окисленням забруднень. Тобто, той же УФ-світло, впливаючи на каталізаторні насадки, енергійно окисляє мікробів і домішки органічного походження. Після такої обробки вода набуває якість питної!
У продажу парогенератори Coasts від компанії Keya Sauna. Їх вважають бестселером на ринку обладнання для саун приватного і комерційного використання.
Лінійка продуктів хімічної дезінфекції води доповнилася безхлорних аналогом хлору тривалої дії - БІОПАГом. Цей продукт особливо ефективний в схемах дезінфекції з перекисом водню. Для маленьких басейнів він здатний самостійно продовжувати використання води для купання, підтримуючи відсутність в ній мікрофлори. Крім цього, його використовують в широкому діапазоні застосувань. Наприклад, для боротьби з цвіллю, для дезінфекції їдалень, обробних столів, меблів тощо
Телефонуйте, консультуйтеся.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 95 404 5840
Показати телефон+380 6238 56355
Ідентифікатор: 8077
Теплоізоляція