Комплект Смарт зондів testo для холодильних систем отримав нагороду за дизайн

Комплект Смарт зондів testo для холодильних систем отримав нагороду за дизайн

"Точні, дружні, технологічні, які вказують дорогу в майбутнє". Такими словами експертне журі журналу ACHR NEWS (Новини ОВК і Х) охарактеризувало комплект testo Смарт зондів для холодильної техніки під час вручення срібного призу Dealer Design Award.

Смартфони давно стали невід'ємною частиною нашого життя. Вони практично завжди під рукою і допомагають вирішувати нам безліч повсякденних завдань. У зв'язку з цим інженери Testo задумалися, чому б не використати їх спільно з приладами для вимірювання? Так були розроблені Смарт зонди - компактні професійні вимірювальні прилади, які передають виміряні дані на екран смартфона з безкоштовним додатком testo Smart Probes. За допомогою програми можна не тільки переглядати дані, але і здійснювати управління процесом вимірювань, професійну обробку результатів вимірювань, передачу звітів по e-mail і багато іншого. Незважаючи на їх невеликий розмір, Смарт зонди оснащені перевіреної вимірювальної технологією від лідируючої компанії Testo і застосовуються для вимірювання всіх важливих параметрів: температури, вологості, тиску і швидкості повітря.

Комплект Смарт зондів testo для холодильної техніки ідеально підходить для пуско-налагодження, сервісу і усунення несправностей холодильної техніки і кондиціонерів. Комплект складається з двох приладів для вимірювання високого тиску testo 549i і двох термометрів із затискачем для туб testo 115i. Чотири Смарт зонда поставляються в невеликому Смарт кейсі, який забезпечує їх надійний захист і зручне транспортування. Безкоштовний додаток для роботи зі Смарт зондами testo Smart Probes працює з Android і iOS.

Нагорода Dealer Design Award 2016

Нагорода Dealer Design Award була заснована авторитетним журналом ACHR NEWS щоб відзначати видатний дизайн продукції в області обігріву, кондиціонування і холодильної техніки. Переможців визначає журі з незалежних експертів. Представлений комплект testo Смарт зондів для холодильної техніки був сприйнятий членами журі з великим ентузіазмом. Ці прилади "точні, дружні, технологічні, які вказують дорогу в майбутнє". Продакт менеджер Testo пан Роджер Маврідес оголосив, що серія Смарт буде доповнена новими зондами. Наше завдання сфокусуватися на допомозі всім нашим партнерам в області ОВК і Х в застосуванні за місцем компактних смарт вимірювальних приладів.

Testo Смарт зонди поставляються як по одному приладу, так і в складі комплектів для ОВК, охолодження і обігріву.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7848
Aquatherm Kyiv 2024