Розширення асортименту - датчики рівня ОВЕН

Розширення асортименту - датчики рівня ОВЕН

Компанія ОВЕН постійно працює над розширенням асортименту датчиків дискретного і аналогового типу, на сьогодні в асортименті компанії представлені:
• кондуктометричні одноелектродні, ОВЕН ДС;
• кондуктометричні багатоелектродні серії ОВЕН ДУ і ОВЕН ДСП;
• поплавкові однорівневі і дворівневі, ОВЕН ПДУ;
• поплавкові у вибухозахищеному виконанні, ОВЕН ПДУ-Ex;
• поплавкові з аналоговим вихідним сигналом 4... 20 мА, ОВЕН ПДУ-І.

Кондуктометричні й поплавкові датчики рівня потрібні для контролю рівня рідини.

Датчики рівня виробництва ОВЕН широко застосовуються в автоматизованих комплексах нафтохімічної промисловості, металургії, в побутових приладах, автомобілях, контрольно-вимірювальному обладнанні.

Також датчики рівня ОВЕН застосовуються на відповідальних об'єктах: водоканалах і очисних станціях. Найрізноманітніші сфери промисловості і господарської діяльності мають на увазі використання поплавцевих і кондуктометричних датчиків рівня. За допомогою подібних перетворювачів контролюють рівні стічних вод, хімічно агресивних рідин, харчових продуктів і ін.

Поплавкові датчики вирішують проблему контролю рівня в транспортних засобах - вантажівках, кар'єрних самоскидах, екскаваторах, локомотивах і т.п.
Щоб усунути вплив факторів вібрації і хвилювання на поверхні, поплавковий датчик монтують в спеціалізовану демпферну трубу, діаметр якої перевищує діаметр поплавка.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7829
Теплоізоляція