Парад новинок від ССК ТМ!
Компанія ТОВ "ССК ТМ"
Нова розробка компанії "ССК ТМ" три лінійки промислових вентиляторів: вентилятори круглі канальні з ЕС-двигуном C-VENT-EC, вентилятори пилові DUF, вентилятори дахові OZA-R

Парад новинок від ССК ТМ!

Літо - не тільки час відпочинку, але і пора жарких новинок від компанії «ССК ТМ».

Компанія «ССК ТМ» виводить на ринок відразу три промислових вентилятора, кожен з яких відрізняється рядом переваг.

Круглий канальний вентилятор з ЕС-двигуном C-VENT-EC призначений для використання в стаціонарних системах вентиляції і кондиціонування в виробничих, громадських і житлових будівель. Вентилятори забезпечують підвищення продуктивності системи при збереженні компактних розмірів.

Вентилятори пилові DUF можуть застосовуватися в системах пилоочисних установок, в системах пневмотрансопорту для видалення пилу, стружки, тирси, шлаків, в системі відбору запиленого повітря при виробництві цементу та залізобетонних конструкцій.

Вентилятори дахові осьові OZA-R відрізняються полегшеною конструкцією корпусу, забезпечують високий рівень продуктивності, високий ККД, низький рівень шуму і ефективний захист від потрапляння опадів в вентиляційний канал.

Детальніше ознайомитися з новинками вентиляційного обладнання можна на сайті компанії в розділі Вентиляція або зв`язавшись з менеджером Вашого регіонального представництва.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 57 752 XX XX +380 57 752 1777
+380 57 752 XX XX +380 50 070 0773
Ідентифікатор: 7789
Теплоізоляція