Пройшов семінар для проектних організацій про технічні особливості труб CALPEX

Пройшов семінар для проектних організацій про технічні особливості труб CALPEX

2 червня 2016 року з ініціативи ТОВ «Компанія «Енергобудпостач» - офіційного дистриб’ютора BRUGG ROHRSYSTEM AG (Швейцарія) в Україні - був проведений семінар для фахівців провідних проектних організацій України на тему «Технічні особливості гнучких теплоізольованих труб системи CALPEX».
Доповідачами семінару виступили директор ТОВ «Компанія «Енергобудпостач» Байса Андрій та керівник відділу продажів Висоцький Ігор, а також представники заводу з виробництва гнучких попередньоізольованих труб CALPEX – директор з продажів BRUGG ROHRSYSTEM AG пан Ярослав Лах та менеджер з продажів по Східній Європі пан Іван Беляк.
Загалом семінар відвідали фахівці тридцяти проектних інститутів, серед яких найбільш відомі «КиївАВІАпрект», «УкрНДПІцивільбуд», «Теплопроект», «АДС», «Київдормістпроект», «Новотек Альянс» та підприємств теплопостачальної галузі.
Метою семінару стало ознайомлення учасників з сучасною високотехнологічною продукцією холдингу BRUGG AG, проектними рішеннями по її впровадженню, особливостями монтування та експлуатації. Доповідачі надали детальну технічну інформацію щодо конструкційних особливостей гнучкої трубопровідної системи СALPEX (властивостей та матеріалів теплоізоляції, провідної труби та зовнішньої оболонки) у порівнянні із аналогічною продукцією. Особлива увага була приділена особливостям з’єднань гнучких труб між собою та облаштуванню вузлів переходів PEX-cталь. Спеціалістами ТОВ «Компанія «Енергобудпостач» та BRUGG ROHRSYSTEM AG були широко висвітлені питання застосування системи CALPEX на ділянках зі складними інженерно-геологічними умовами, високою сейсмічною активністю та при будівництві мереж з транспортуванням непідготовленої води.
Враховуючи численні побажання зі сторони проектних організацій до розширення асортименту типорозмірів CALPEX Компанія «Енергобудпостач» та завод-виробник презентували новий технічний каталог та оприлюднили результати успішних випробувань продукції нового асортименту.
В цілому захід, присвячений технічним особливостям системи СALPEX, пройшов у дружній та дещо неформальній обстановці. Офіційна частина завершилась відзнакою провідних гравців ринку проектування, котрі сприяють реалізації інноваційних проектів з використанням сучасних енергозберігаючих технологій.
Представники Компанії «Енергобудпостач» та холдингу BRUGG AG висловили щиру подяку учасникам за активну участь у роботі семінару та сприянні впровадженню сучасних енергоощадних технологій і виявили готовність до подальшої взаємовигідної співпраці.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7741
Aquatherm Kyiv 2024