Тепловіннер. Фінал виставки Аква-Терм Київ 2016
Гайкова Людмила
KARA ENERGY SYSTEMS, Аква-Терм Київ 2016, тепловіннер, тепловиннер, акватерм, котел СЕТ, котел Грінбернер, Хітеко, Аква-Терм 2016, твердопаливні котли від виробника, виставка котлів, СЕТ, Гринбернер, котел Грінбернер, установка Кара, промислові котли СЕТ, промисловий твердопаливний котел, котли великої потужності, Україна, Київ

Тепловіннер. Фінал виставки Аква-Терм Київ 2016

Аква-Терм Київ 2016
Кожна подія має своє логічне завершення. 20 травня 2016-го закінчилася технологічна виставка Аква-Терм у Києві. Варто підвести підсумки…
2016 рік можна повноправно назвати роком технологічного прогресу в сфері енергоефективності України. За даними організаторів даної події, було представлено на 40 % більше стендів учасників та на 20 % більше відвідувачів порівняно із 2015–м. Виставка майоріла новинками та перевіреними часом розробками вітчизняних та закордонних виробників енергозберігаючого обладнання.
Також, кожен відвідувач мав можливість відвідати пізнавальні семінари на різні теми: енергоефективне кредитування, доцільність використання енергозберігаючого обладнання в Україні, різновиди опалювального обладнання на альтернативних видах палива, підбір опалювальної техніки, виходячи із даних замовника, новинки в сфері енергоефективності і ще безліч цікавого…
Для учасників були проведені зустрічі з потенційними партнерами в рамках дилерської програми, проведено семінар від TRUBA.ua на тему ефективного використання інтернет-мережі для підвищення продажів, а також – серед менеджерів котельної справи, котрі представляли свою продукцію на виставці, проводилося незалежне оцінювання професійних навичок таємними покупцями.
Як щодо нас?
Показником виставки для нашої компанії є заключений контракт на 4 МВт тепла (промислові твердопаливні котли «СЕТ» з автоматичним завантаженням палива потужністю 1000 кВт (1 МВт) кожен.
Нагадаємо, що на виставці ви могли ознайомитися із твердопаливними котлами українського виробництва ТМ «СЕТ» та ТМ «Грінбернер». Якщо ж з певних причин ви не відвідали виставку, тоді неодмінно чекаємо вас в нашому виставковому офісі за адресою: 08130, вул. Леніна, 13, с. Петропавлівська Борщагівка, Київська область, Україна.
Компанія «Тепловіннер» вдячна всім відвідувачам виставки, а також партнерам за незабутні насичені 4-ри дні драйву. До зустрічі! :) …і нехай у вашому домі завжди буде тепло!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7713
Теплоізоляція