«Тепло. Вода. Повітря»: у фокусі шляхи підвищення ефективності
Expolviv

«Тепло. Вода. Повітря»: у фокусі шляхи підвищення ефективності

Тепло Вода Повітря` 2016
13-15 квітня у Львові відбудеться IX спеціалізована виставка «Тепло. Вода. Повітря-2016». Це високотехнологічний захід, відвідання котрого є обов’язком кожного спеціаліста галузі. Також, у рамках заходу, пройде ділова програма, яка зосередиться на сучасних технологіях та енергоефективності.

Програма роботи виставки:
13 квітня 2016 р.
11:00 Церемонія відкриття виставки
11:30–12:30 Семінар на тему: «Шляхи підвищення ефективності споживання теплової енергії в централізованих системах тепло- і гарячого водопостачання об’єктами бюджетної і комунальної сфер на прикладі реалізованих проектів з використанням обладнання СЕМПАЛ». Доповідачі: представник фірми «СЕМПАЛ» А. Джулінський, директор МКНВП «Технологія» І. Хуторний.
13:00–14:30 Семінар на тему: «Сучасні димоходи для твердопаливного обладнання промислових котелень. Димохідна система «Повітря-Газ» для житлових багатоквартирних будинків». Організатор: ТОВ «Майстер Технологій» (м. Київ).
14:30–16:30 Семінар на тему: «За і проти зворотнього осмосу». Організатор: Українське водне товариство (УВТ) «WaterNet».
18:00 Закінчення роботи виставки

14 квітня 2016 р.
10:00 Початок роботи виставки
11:00–12:00 Семінар на тему: «свод – побутова серія антинакипних та знезалізнюючих фільтрів та картриджів, промивка та реагенти для стабілізаційної обробки води». Доповідачі: директор ТД «свод» Агака В.О., регіональний менеджер з продажу Лозовий О.А.
12:00–13:00 Семінар на тему: «Новітні системи автоматики «Termojet» для котелень, їхні можливості та переваги». Доповідач: інженер АСУ ТП – Агапов О.В.
13:00–14:30 Семінар на тему: «Сучасні димоходи з нержавіючої сталі «Версія Люкс». Колективні димоходи (ДСПГ) «Версія Люкс», економія для забудовника». Організатори: ПП «ТеплоКрам», ТОВ «Версія Люкс».
15:00–16:30 Семінар на тему: «Енергоощадні комплексні заходи з термореновації житлових будинків. Практичні поради фахівців». Організатор: компанія «ПРАНА».
18:00 Закінчення роботи виставки

15 квітня 2016 р.
10:00 Початок роботи виставки
17:00 Закінчення роботи виставки, демонтаж стендів та виїзд учасників

Тематичні розділи: опалення, кліматизація, водопостачання та водовідведення, автоматика, арматура трубопровідна, сантехніка, помпи, труби та фітинги, газове обладнання, альтернативна енергетика, ізоляційні матеріали, герметики, клеї, лаки, фарби, інструменти, допоміжне обладнання і матеріали, монтаж та проектування, програмне забезпечення.
Учасники виставки: виробники та дистрибутори обладнання і технологій для опалення, водопостачання, вентиляції з різних областей України, а також іноземні компанії. Серед компаній, які візьмуть участь у роботі виставки: Altek, Gavryliv&Sons, HL HUTTERER & LECHNER GmbH, HYDROFLOW Україна, FanCOil Ukraine-west, PRANA, SANPID, SWAG, WIZARD, Айтіко-Трейд, АкваЛідер, Алпін-Захід, Асоціація Інженерних Підприємств, бриз, Веб-Технології, Віта Клімат, Волинь-Кальвіс, Галич.Клімат.Техніка, Богдан і Володимир, Гейзер, Дзензелівський котлобудівельний завод, Дім вентиляції, ЕЛЕКТРОМЕТ УА, Енергозберігаючі системи, Жарко, ЗІКО, Індустрія РС, Корпорація Стас, КБ-Екопроект, ЕкоБіл, Клімапро, Компанія WARMHAUS, Комфортний світ, Леман, Майстер Технологій, МЕГАВАТТ, Металіст, Оріон Аква, МІКРОФЛЕКС Україна, НІБЕ-УКРАЇНА, Львівський експериментальний механічний завод, Насосенергопром, ТД Прес, Рефіт, Ройек-Львів, СЕМПАЛ, Системи реального часу – Україна, Софіївка-Монтаж, ССК ТМ, Стала енергія, Стропува-Україна, Студія Тепла, Теплокрам, Термомір, Техномаш-Львів, УКСПАР, ХІТЕКО, Ураган, Форвард Технолоджіз, центр КЛІМАТ Україна, ЦХТ та ін.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7658
Теплоізоляція