X спеціалізована виставка "Електрика 2014" запрошує на ювілей

X спеціалізована виставка "Електрика 2014" запрошує на ювілей

Електрика’ 2014
26-28 березня 2014 р. компанія "ExpoLviv" запрошує Вас взяти участь в 10-й спеціалізованій виставці " Електрика 2014".
Впродовж 10-ти років виставка "Електрика " є справжнім електротехнічним святом для фахівців українських промислових підприємств, ПЕК, проектних, будівельних, монтажних організацій, комунальних і державних об'єктів.

Виставка "Електрика" – це надійний партнер українського підприємства. У цьому переконалися більше 500 підприємств- учасників виставки з 2005 року. Серед постійних учасників - VD MAIS, Мікрол, Електромайстер, Фірма ТКД, ІЕК Україна, Авіокон проект, Е - Некст Україна, Скіф - Контрол, Валон - А, Акку- Енерго, ТОВ Сименс Україна, Фенікс-Контакт, Хоневелл Україна, Св-альтера і ін. Привертаючи увагу широкого ділового кола до новітніх енергоефективних рішень, розробок і технологій в області електротехніки, світлотехніки, кабельно-провідникової продукції, електроживлення і ін. виставка "Електрика" щорічно демонструє позитивні зміни у формуванні привабливого інвестиційного клімату в західному регіоні.

Переконані, що Ваша присутність на виставці дасть істотний імпульс в розвитку успішного електротехнічного середовища регіону.

Партнер виставки: електротехнічна корпорація "АСКО-УКРЕМ"

Увага! Зміна місця проведення, Палац Спорту "Україна", вул. Мельника, 18, м. Львів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6387
Aquatherm Kyiv 2024