Компанія "Техкомплект К" повернула собі статус ексклюзивного дистриб'ютора

Компанія "Техкомплект К" повернула собі статус ексклюзивного дистриб'ютора

Даним листом хочу проінформувати наших Партнерів та Клієнтів про новий етап співпраці Компанії "Техкомплект К" і світового лідера з виробництва вентиляційного обладнання S&P sistemas de ventilation s.l.u. (ТМ Soler & Palau, Іспанія).
Компанія Soler & Palau була заснована в 1951 році, в іспанському місті Ріполь (провінція Жирона), де і в даний час розташовується основний виробничий комплекс, що складається з 2-х заводів і науково-дослідного центру.
На даний момент компанія має кілька десятків патентів на свої винаходи. Науково-дослідний центр Soler & Palau укомплектований найпередовішим обладнанням для моделювання та тестування продукції. У компанії працює понад 3000 чоловік. Загальна виробнича площа всіх заводів становить понад 200000 квадратних метрів. Заводи компанії Soler & Palau розташовані в: Іспанії, Франції, Англії, Норвегії, Мексиці, Бразилії, США, Китаї, Сінгапурі, Філіппінах, Малайзії, Таїланді та Індії. Поставки обладнання здійснюються у більш ніж 100 країн світу.
Компанія "Техкомплект К" започаткувала роботу із вказаним обладнанням на ринку України і на протязі більше 10 років була постійним Партнером Виробника як у статусі Ексклюзивного Дистриб'ютора так і офіційного імпортера і дистриб'ютора.
З 01 лютого 2016 року Компанія "Техкомплект К" повернула собі статус Ексклюзивного Дистриб'ютора, що стало результатом плідної і ефективної співпраці між двома компаніями на протязі останніх років.
Новий етап співпраці дозволить максимально повно задовольнити потреби Клієнтів, як в сфері технічної та інформаційної підтримки, так і розширити асортимент складу і логістику обладнання в Україні.
Особливу увагу буде приділено маркетинговій активності, найближчим часом планується до запуску мотиваційні програми для проектних організацій та монтажних компаній.
Активна співпраця з компаніями-дилерами та проектними організаціями є одним з пріоритетних напрямків нашої роботи.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Показати телефон+380 67 785 7723
Показати телефон+380 48 780 0040
Ідентифікатор: 7553
Теплоізоляція