Молоді спеціалісти на відкритому семінарі "ВЕЗА-Украина"
ВЕЗА-Украина
Семінар для фахівців вентиляції, кондиціонування та опалення. ВЕЗА-Украина - провідний національний виробник вентиляційного обладнання

Молоді спеціалісти на відкритому семінарі "ВЕЗА-Украина"

26 березня 2015 відбувся семінар для студентів останніх курсів Одеської державної академії холоду. Семінар був присвячений основним напрямкам роботи в галузі вентиляції та кондиціонування.

Провідний спеціаліст одеського регіонального представництва «ВЕЗА-Украина» познайомив учасників семінару з багаторічною успішною діяльністю компанії, основною лінійкою устаткування, що випускається.

Студентам академії було представлено основне вентиляційне обладнання, що виробляється на вентиляційному заводі «ВЕЗА-Украина», його особливості та переваги, а також сфери застосування.

Учасникам семінару продемонстрували сучасне програмне забезпечення «ВЕЗА-Украина», яке дозволяє точно і швидко підбирати необхідне вентиляційне обладнання, виходячи з наявних параметрів.

У майбутніх фахівців була можливість безпосередньо поспілкуватися з учасником ринку, задати питання, дізнатися тонкощі роботи галузі. Студенти 4 і 5 курсів отримали багато інформації і практичних навичок роботи в своєї майбутній спеціальності.

Наприкінці семінару студентам були роздані інформаційні матеріали про компанію та каталоги обладнання «ВЕЗА-Украина».

Виробниче підприємство «ВЕЗА-Украина» дякує всім учасникам семінару, бажає успіхів у навчанні та подальших творчих і професійних звершень!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 7222
Теплоізоляція