Впровадження технологій енергоефективності та енергозбереження

Впровадження технологій енергоефективності та енергозбереження

Необхідність забезпечення життєдіяльності населення в умовах жорсткої економії енергоресурсів вимагає нових шляхів підвищення ефективності виробництва теплової енергії і, в першу чергу, енергозбереження. При подорожчанні газу постає питання, а як зменшити споживання або зовсім відійти від газових поставок для котла. Станкінпром, виконуючи урядову програму енергоефективності та енергозбереження, розробив і впроваджує котли, що працюють на альтернативному паливі. Нещодавно розпочато виробництво апаратів опалювальних твердопаливних водогрійних (АОТВ) торгової марки «Рубін ТТ» потужністю від 10 до 30 кВт, що працюють на всіх видах твердого палива: дровах, вугіллі, деревних відходах, паливних брикетах та інших видах кускового палива. Ці апарати успішно доповнили лінійку твердопаливних котлів «Рубін-У» потужністю від 30 до 1000 кВт. Також економічними є піролізні дров'яні котли «Рубін-Д» потужністю від 16 до 75 кВт.
Крім того, ми виробляємо модульні котельні потужністю від 200 до 30 000 кВт. На сьогоднішній день, дуже актуально виробництво котелень, що працюють на твердому паливі.
До початку опалювального сезону 2013 2014років Станкінпром виготовив і встановив на соціальних об'єктах шість твердопаливних модульних котелень в Харківській області. Всього більш ніж 150 котелень працюють по всій Україні, економія від яких становить:
- По газу дорівнює 123 млн.м3;
- По електроенергії 70,23 млн. кВт;
- Термін окупності від 1 до 2,5 років.
Приватне акціонерне товариство «Укроргверстатінпром» (скорочено «Станкінпром») більше 15 років є виробником енергозберігаючого котельного обладнання, що працює на газі, застосування якого дає економію: по газу до 50%, по електроенергії до 80%.

Сьогодні ми пропонуємо Найкраще
обладнання для Кращих!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6638
Теплоізоляція