Кут нахилу ламелей в повітряних завісах

Кут нахилу ламелей в повітряних завісах

Компанія Ейр Стрім підготувала нову замітку - дослідження Політехнічного університету Каталонії повітряної завіси.

Випробування і дослідження довели , що правильно обраний кут нахилу ламелей істотно допомагає збільшити ефективність повітряної завіси .

При виборі кута нахилу ламелей в повітряних завісах потрібно враховувати такі фактори як різниця температури і тиску повітря , пориви вітру можуть призвести до проникнення зовнішнього повітря. Ми можемо направити сопло струменя назовні ( від дверей назовні) , тоді напрямок струменя допоможе зберегти повітря зовні. У цьому випадку траєкторія струменя буде параболічної , але врешті досягне статі приблизно біля дверей . Якщо не можна регулювати кут ламелей , струмінь повітря випускається повітряною завісою буде відтіснена зовнішнім повітрям всередину приміщення.
На нижче наведених зображеннях показані відмінності між повітряними завісами з не регульованими ламелями і регульованими :

( 1 ) На першому малюнку схематично зображено повітряна завіса з нерухомими ламелями , де швидкість зовнішнього входу заламлевает струмінь завіси всередину , тим самим зменшує ефективність повітряної завіси , оскільки проникає зовнішнє повітря і виходить внутрішній .

( 2 ) На другому малюнку зображена (http://air-stream.com.ua/sites/default/files/pages/381-004.jpg) повітряна завіса з регульованими ламелями і правильним кутом нахилу назовні , тобто коли повітряне сопло відрегульовано від дверного пройма . Це дозволяє підвищити ефективність повітряної завіси і уникнути проникнення зовнішнього повітря або витоку внутрішнього . Тобто комфортні умови всередині приміщення зберігаються.

У повітряних завісах Airtecnics оптімізірованності : форма вихідного отвору , положення ламелей , тип вентиляторів і т.д. ... , Що істотно впливає на продуктивність повітряного струменя і робить наші повітряні завіси більш ефективними.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6169
Теплоізоляція